Forum avocaţi > Civil

Mostenitorii platesc datoriile ?

26-01-2018
Vizitator
Buna seara Mama mea are datorii la ANAF de la impozite pe masini impozit casa a avut o firma si acolo datorii Suntem 4 frati Dupa decesul ei noi mostenitorii platim datoriile ??Va multumesc pentru raspuns
Răspunde
 27-01-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Da, daca acceptati succesiunea veti trebui sa platiti si datoriile in limita activului mostenit.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-01-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Trebuie să plătiți datoriile deoarece moșteniți averea mamei.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-01-2018
Vizitator
Am uitat sa specific cv Eu sunt mostenitoare dupa decesul mamei Fratii mei sunt mostenitori dupa tata (decedat )Succesiunea dupa tata e facuta mama si 2 frati eu nimic Dupa moartea mamei devin si eu mostenitor pe o bucatica de casa Mama are o casa Din toate datoriile mamei platesc si eu din datoriile ei Cam cat %% platesc sa stiu daca renunt la mostwnire sau platesc datoriile Va multumesc
Răspunde
 27-01-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Deci fratii sunt frati vitregi ( doar dupa tata), mama fiind casatorita a doua oara cu tatal dvs vireg. Dar care este situatia celui de al 3-lea frate? ."Succesiunea dupa tata e facuta mama si 2 frati eu nimic" Ca sa va putem da un raspuns exact avem nevoie de mult mai multe amanunte privind imobilele. Depinde cine a fost proprietar al casei: daca au fost ambii parinti, mostenirea se imparte intr-un fel, daca doar un parinte a fost proprietar, se dezbate altfel succesiunea. A cui a fost firma? Reveniti cu precizari pentru a sti ce raspuns sa va dam, pentru ca altfel discutam doar variante. Teoretic, dupa moartea mamei dobanditi partea ei (jumatate, daca parintii au fost coproprietari). Trebuie verificat si la ANAF care este valoarea datoriilor, pentru a vedea -in functie de valoarea partii de casa care va revine-daca merita acceptata mostenirea sau nu.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-01-2018
Vizitator
Scz dna avocat am apasat gresit suntem 3 frati Eu din prima casatorie a mamei Dupa recasatorirea mamei au facut 2 copii cu tatal vitreg Au muncit au facut o casa impreuna si o afacere Dupa moartea tatei mama a inchis firma cu datorii Penalitati dobanzi are o suma mare la ANAF Mama a vrut sa vanda casa dar 1 frate nu a vrut eu am tacut ca nu eram in succesiune nu aveam dreptul sa ma bag Intrebarea este dupa decesul mamei se va face succesiune atunci voi fi si eu bagata si va trebui sa platesc datoriile ce se cuvin pe partea mea Va multumesc dna avocat ca sunteti calma si rabdatoare cu multi ca mn Va multumesc
Răspunde
 27-01-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
La decesul mamei tori copiii acesteia vor mosteni in cote egale. Inclusiv dvs.
Mostenirea aasectivului se face numai in limita pasivului.
Asta inseamna ca daca datoriile se mostenesc numai pana la echivalentul valorii bunurilor ce se mostenesc .

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.