Forum avocaţi > Civil

Am calitatea de mostenitor?

27-01-2018
Vizitator
Buna ziua Am si eu o intrebare In urma cu 30 de ani mama sa casatorit cu tata Din relatia lor a rezultat o fiica adica eu Dupa nasterea mea parintii au divortat Tata sa recasatorit cu o doamna care avea 1 copil care la infiiat tataSi au cumparat un apartament impreuna dar au mai facut 2 copii Acum 4 ani am auzit prin cineva ca tata a decedat Nuatiu de ce nu sa facut succesiunea pana acum dupa 4 ani ca ma m interesat cred ca ma cheama si pe mn la succesiune sau nu am dreptul la mostenire Multumesc
Răspunde
 27-01-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Dvs aveti calitate de mostenitor, alaturi de ceilalti frati si de sotia supravietuitoare, astfel ca din masa succesorala ramasa de pe urma tatalui dvs. sotiei supravietuitoare ii va reveni o cota de 1/4, iar copiilor 3/4.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-01-2018
Vizitator
Deci din 3/4 a copiilor fac si eu parte fiica din prima casatorie a tatalui Mama vitrega nu are nimic de vanzare decat 1 apartament De ce nu a facut succesiunea in acesti 4 ani Probabil ca nu vrea sa vanda apartamentul nu e nevoie de succesiune Va multumesc doamna Adela
Răspunde
 27-01-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Aveti drept de mostenire, insa daca nu veti gasi o solutie amiabila de rezolvare a diferendului, va trebui sa dezbateti mostenirea si iesirea din indiviziune in instanta.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.