Forum avocaţi > Civil

Dezbatere succesiune după bunici

29-01-2018
Vizitator
Am un proces in instanța de ieșire din indiviziune , succesiune după bunici.
Sint 4 succesori , bunicii au avut 4 fii, toți decedați la aceasta data .
In intimpinarea depusa in instanța am cerut ca aceasta sa dezbată si ieșirea din indiviziune dintre mine si soția supravietuitoare ( care este a doua soție a tatălui meu ).
Instanța mi-a cerut sa platesc taxa de timbru. Am întrebat instanța cit trebuie sa platesc , dar nu am primit răspuns.
Am platit o taxa de timbru . Instanța a disjuns un alt dosar pentru dezbaterea succesiunii dintre mine si soția supravietuitoare care s- a suspendat pentru ca nu este finalizat procesul de ieșire din indiviziune, experții facind lotizarile etc?!
Ce pot face ca instanța sa dezbată in primul dosar si ieșirea mea din indiviziune cu soția supravietuitoare si nu in dosarul disjuns?
Dezbaterea succesiunii după tatal meu a durat 10 ani, nu vreau sa mai pierd atitia ani ...
Răspunde
 29-01-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Dvs. va interesati cat este taxa de timbru, nu va spune instanta. Mai ales ca acea taxa trebuie achitata la depunerea actiunii.Dosarele se disjung atunci cand un capat de cerere ar intarzia rezolvarea uneia dintre probleme. In cazul dvs.iesirea din indiviziune presupune ca succesiunea era dezbatuta, mostenitorii erau stabiliti si urma acea impartire efectiva a bunurilor, cu lotizare etc.Daca exista acel dosar de iesire din indiviziune, cred ca actiunea dvs. vizeaza altceva decat dezbaterea succesiunii intre dvs. si sotia supravietuitoare.Iesirea din indiviziune are loc dupa dezbaterea succesiunii. Daca instanta a considerat necesar sa disjunga dosarele, inseamna ca asa trebuia procedat si nu are importanta durata procesului.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.