In data de 22.01.2018 in urma unor certuri in familie i-am dat două palme fiicei vitrege.In data de 25.10.2018 soția mea a cerut ordin de protecție față de mine pentru ea și fica ei.În data de 26.01.2018 la ora 13'30 cazul a fost judecat,iar la 14'27 a fost emis ordinul de protecție,de care am luat la cunoștință la orele 16 la organul de poliție.Mentionez că în urma celor scrise de sotie în cererea de protecție,a declarat că de când s-a născut fiul nostru eu am îndepartato pe fiica vitregă,că îi caut pricină, că o provoc să-mi răspundă și astfel să am motive sa mă iau de ea.Mai declară că a chemat în șase ani de trei ori poliția fapt adevărat dar nu a spus că prima oară am vrut sa ies cu băiatul nostru la plimbare.A scris că dețin la locuința materiale care pot să le pună viața și sănătatea în pericol,fapt care nu este adevărat,eu fiind polițist local,nu am armă în dotare la serviciu,nu sunt in evidenta serviciului de arme și muniții,iar materialele din dotare tomfa, cătușe și spray-ul iritant lacrimogen le am la serviciu in vestiar.Marora sub jurământ a fost soacra mea care a avut o mărturie părtinitoare la adresa mea,la dosar declarația fiicei vitrege care declară că practică sport de performanță și că pleacă des in cantonament și că nu știe și ce motiv sunt certurile noastre, că a înțeles că în urmă cu câteva luni mi-am pierdut un frate și că eu nu am dat dovadă de suferință sau de părere de rău.Fața de acestea instanța a admis probele și mărturiile fara a-mi da dreptul să vorbesc.Lociund la același domiciliu știu programul fetei vitrege și ea nu a fost in cantonament și că ea a știut de decesul fratelui meu, pentru că eu i-am adus la cunoștință soției acest fapt și chiar m-a ajutat la pregătirile funerare și ne-am deplasat împreună cu fiul cel mic la procesiunea de înmormântare,fica vitregă fiind lăsată acasă pentru pregătirea școlară fiind în clasa a 8-a și trebuind să se pregătească pentru admiterea la liceu. Instanța nu a cunoscut decât cele declarate împotriva mea, neștiind că certurile noastre ale părinților sunt din cauza spațiului mic din locuință,locuim 6 persoane în două camere,și lipsa bugetului comun ei neștiind și soția refuzând să punem veniturile la comun,ea afirmând că din cauza faptului că societatea la care lucrează are grave probleme financiare,având un administrator judiciar și că sunt cu veniturile in urmă;faptul că de la vârsta de șapte ani și jumătate , vârstă pe care o avea fica vitregă,am incercat sa mă implic in creșterea și educația acesteia,fapt care nu s-a putut din cauza mamei ei care în prezența acesteia îmi respingea aceste lucruri. Aveam trei luni de concubinaj când am fost martor în procesul intentat de actuala sotie fostului concubin pentru tutela fetei.Dar soția mea nu a expus situația de fapt cu problemele familiale și cauza lor și faptul că la 15 ani față le știe și le face pe toate și că are același comportament neobrăzat fata de toți cei din casă și au fost cazuri când a ridicat mana la mama ei și la bunica ei și nici atunci când am intervenit în aplanarea conflictelor dintre ele.Aceste fapte instanța nu le cunoaște deoarece a admis probele depuse la dosar și declarațiile minorei de 15 ani ai a soacrei mele.Din dovezile depuse nu reiese că le-am pus viața și sănătatea în pericol nefiind niciun act medical doveditor sau constatator pentru o roșeața macar.Am depus apel în termenul legal,dar ce pot face sa dovedesc că eu nu sunt așa cum reiese din înscrisurile lor.Eu respect ordinul de protecție întocmai,nu este de evacuare,din lipsa spațiului am ales sa locuiesc in altă parte sa nu încalc distanta minimă,nu comunic sub nicio forma cu soția,dar sunt in imposibilitatea de a-mi creste copilul minor de șase ani,acesta ne făcând parte în ordinul de protecție.La recomandarea instanței am inceput și consilierea psihologica.Ce pot face și cum pot dovedi că eu nu sunt un pericol așa cum au afirmat și să pot fi alaturi de fiul pe care îl am împreună cu soția,mama fiicei vitrege. |
|