|
04-02-2018 |
 | NicoletaX32 Vizitator |
| Suntem 2 surori eu sunt cea mai mare. Sora cea mica este maritata si are o fata mare. Eu nu sunt maritata si am locuit dintotdeauna cu parintii. Pentru sora cea mica parintii au facut imprumuturi ca sa o dea la o scoala buna, i-au facut nunta, botez la copil, au salvat-o dintr-o operatie. In perioada 1990-1994 sora si sotul ei locuiau cu noi. Fiecare zi se termina cu bataie ( isi punea sotul sa ii bata pe parintii nostrii, de 3 ori am luat si eu bataie). Ultima bataie aplicata mamei noastre de catre sotul surorii mele a bagat-o pe aceasta in spital ( splina indoita si vertebre fisurate, in urma caruia s-a instalat o forma de cancer). Parintii au sco-o din spatiu, au dat-o afara din casa. De atunci au calomniat familia (parintii si pe mine in mijloace mass media). In perioada 2000-2016 tata s-a imbolnavit (operatii, amputari de membre, decesul si inmormantarea lui). Pentru toate astea eu m-am zbatut si am achitat tot. In perioada 2008-2018 mama a suferit operatii, metastaza (grad 4 din cauza bataii aplicata de ginere in 1994). Tot eu am suportat cheltuieli si inmormantarea. Am depus plangere la politie. Am schimbat locul de munca de 3 ori. Am ridicat Certificat deces si aflu ca tot ea depune dosar de succesiune. De ce? Daca si-a umilit parintii si sora in public, de ce vrea bunuri? Actele casei sunt pe numele meu. Anii in care eu am facut atatea plati in spitale pentru parinti si inmormantarile lor cine mi-i plateste? Eu vreau sa pastrez casa si sa ii dau doar cota parte in bani. Atat | |
|
|
|
04-02-2018 |
 | Avocat Ciorobea Aurora ✓ Campina
aurora.ciorobea@opticnet.ro
|
| Presupun ca dosarul a fost depus in instanta. Atunci, tot ce ati povestit aici sunt tot atatea probe in dosar, deci aveti posibilitatea de a obtine casa si sa ii achitati o sulta. | |
|
|
|
|
04-02-2018 |
| Ce inseamna ca actele casei sunt pe numele dvs ? Mai exista si alte bunuri ale părinților ? | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
05-02-2018 |
| Da. Multumesc mult. Din 2006 sora mea a inceput aceasta hartuire in mass media. Ultimul loc de munca legal a fost Farmavet SA (contabil). Directorii si colegii m-au aparat cat au putut dar, ca sa nu aibe firma prejudicii de imagine mi-au cerut sa plec. Actele casei sunt pe numele meu si al mamei decedate (30.01.2018). O parte din bunurile casei sunt pe numele meu, deoarece le-am cumparat in momentul cand parintii au cazut la pat bolnavi incurabil (canapele, usa intrare, frigider, etc...) De saptamana trecuta ameninta prin vecini ca o sa intre peste mine in casa sa ma omoare. Voi face din nou sesizare la Politie pentru interdictie impotriva lor si voi depune eu dosar in instanta ( acest lucru nu l-am facut, sunt prea speriata de ce mi-au facut si nu stiam ce drepturi am). Imi trebuie doar un avocat foarte bun, care stie ce inseamna toate aceste acte. | |
|
|
|
05-02-2018 |
| Da. Jumatate din bunuri au fost cumparate de parinti si jumatate din ele au fost cumparate de mine in momentul cand acestia au ajuns bolnavi incurabili. Actele pe cele 2 inmormantari (loc de veci, plata cheltuieli, etc...) sunt pe numele meu. Contract casa pe numele meu. Cheltuielile cu spitalele, medicamentele cumparate, firmele de ajutor paliativ pentru amandoi parintii, cheltuielile facute zilnic pentru fiecare din ei ca sa poata trai ( sunt pe numele meu). | |
|
|
|
05-02-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In mod legal, surorii dvs. ii revine o cota de 1/2 din masa partajabila. Avand in vedere situatia de fapt, puteti solicita un drept de creanta, reprezentand cheltuielile ocazionate cu tratamentele medicale si inmormantarile parintilor. In ceea ce priveste imobilul, solicitati atribuirea acestuia in natuura catre dvs., cu obligatia de a ii achita surorii o sulta aferenta cotei ce ii revine din mostenire. Referitor la amenintarile la care sunteti supusa, puteti formula o plangere penala impotriva surorii si ulterior emiterea unui ordin de protectie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-02-2018 |
| Da. Asa am facut. Ieri am depus din nou Plangere penala la Politie, dar acestia mi-au spus ca, momentan vor face verificari, si daca continua, sau incearca molestarea mea sub orice forma, atunci am drept de ordin de restrictie. Pana acum s-a folosit de vecini ( mesaje de amenintare in cutia postala si pe telefon, amenintari verbale in public, etc...) Mi-am scos din nou cazier juridic ca sa pot schimba locul de munca. Este al 4 loc de munca pe care il schimb ca sa nu mai stie de mine. Daca incearca sa ma omoare si politia nu o sa intervina, ce ma fac? Am spus adevarul cu declaratie la politie si tot nu le venea sa creada. Ce ma fac? | |
|
|
|
06-02-2018 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Nu va suparati, dar eu tot nu inteleg afirmatia dvs. "actele casei sunt pe numele meu" si "contract casa pe numele meu". Care acte? Sunteti proprietara imobilului? Vi l-au donat parintii? L-ati cumparat de la ei? Cum sa va ajutam daca nu sunteti explicita? | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |