Forum avocaţi > Civil

Executare

11-02-2018
Vizitator
Buna ziua. Mama mea a primit o instiintare de executare silita pentru primirea unei sulte in valoare de 14000 lei de acum 12 ani . Avocatul a facut contestatie si a deschis proces pt a-si recupera propietatea. Procesul l_am pierdut , nu am avut cum sa recuperam casa. Avocatul ne_a explicat ca mama nu poate fi evacuata din casa pt ca noi nu am luat sulta , ca ar fi recomandat ca sa asteptam sa fie data in judecata de actuala proprietara si atunci putem cere o noua expertiza pt stabilirea unei sulte la pretul actual. Problema este ca primim amenintari sa evacuam casa pe motiv ca actuala propietara a depus sulta si mama sta ilegal in casa. Va rog daca puteti sa imi mai dati un sfat ce am putea face ca sa stabilim o sulta la pretul actual .
Răspunde
 11-02-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Daca valarea sultei a fost stabilita in urma cu 12 ani si ati primit-o abia acum, puteti solicita indexarea cu rata inflatiei. Asteptati ca actuala proprietara sa va actioneze in instanta, insa veti avea de platit onorariul de avocat, care s-ar putea sa se compenseze cu diferenta pe care ati avea-o de recuperat.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.