Forum avocaţi > Civil

Disjungere dosar succesiune

13-02-2018
Vizitator
instanța a disjuns un alt dosar in urma cererii reconvenționale formulata de mine intr-un proces succesiune.
Am cerut instanței sa revină asupra disjungerii intr-un alt dosar conform art.120 si 135 CPC
In încheierea de ședinta , scrie doar ca am depus precizări,.
Am aflat din forum ca trebuia sa depun apel.
Va rog sa-mi spuneti ,unde trebuie depus Apelul? Se formează un alt dosar sau pun doar titlul Apel si-l trimit la vechiul numar de dosar?
Sau poate trebuie depus la numărul de dosar disjuns , dosar care a fost suspendat pina la soluționarea dosarului de succesiune?
In dosarul de succesiune au fost pina acum 27 ședințe de judecată , si cred ca vor mai fi multe pina se va judeca ...
Va rog, un răspuns
Mulțumesc
Răspunde
 13-02-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Apelul se depune la instanta care a judecat fondul, in termenul precizat in hotarare. De judecat, se va judeca la instanta ierarhic superioara, care va pastra numarul dosarului, dar va judeca apelul in acel dosar.
Nu conteaza cate termene au fost in dosarul de succesiune.
In incheierea de sedinta se precizeaza doar ca ati depus precizari, deoarece instanta se pronunta dupa sedinta de judecata asupra a ce dispune sa se faca mai departe in dosar. Cred ca puteti afla de pe site-ul instantei de judecata ce s-a dispus.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-02-2018
Vizitator
Instanța , nu spune nimic in legatura cu ,,precizarile”mele . Ca si cum nu as fi cerut nimic. Acesta a fost motivul pentru care v-am întrebat unde trebuie depus apel .
La termenul următor am sa depun Apel.
In felul acesta mai adăugăm alte termene de judecată , timp, pierdut si pentru noi cei care trebuie sa dezbatem succesiunea si pentru instanța ....Am încercat sa lămuresc reclamantul ca pierdem mult timp in instanța si ca ar fi mult mai bine o înțelegere la notar, dar mi-a spus ca avocatul lui a promis ca intr-un an si jumătate se va termina procesul.?!
Mulțumesc mult !
Răspunde
 14-02-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Trebuie sa mai fac o precizare: apelul se depune intr-un dosar care s-a judecat in fond si unde exista o hotarare judecatoreasca in finalul careia scrie: cu apel in....zile.In niciun caz nu se poate depune apel cand procesul este inca nefinalizat.
Durata unui proces este in functie de foarte multe lucruri. Pot fi o multime de acte de depus, situatii de clarificat, martori de audiat, expertize si contraexpertize de efectuat, contestatii la ele etc. In instanta dureaza un astfel de proces. Nu este vina unui avocat ca o parte a refuzat prezentarea la notar, unde totul s-ar fi terminat foarte repede.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.