|
14-02-2018 |
 | Roby.moraru@yahoo.com Vizitator |
| In anul 2007 am contactat un împrumut de 4600 Euro de la Raiffeisen Bank ,am platit 1500 și din nefericire am rămas fără serviciu după care nu am mai putut plăti ratele .In anul 2011m-am angajat la o companie ,in 2012 mi-a venit la serviciu un titlu executoriu cu suma de 6800 Euro plus vreo 3500 Ron cheltuieli de executare , știind că este de datoria mea să îi plătesc nu am făcut nici un demers și am lăsat să mi se rețină banii ,in 2017 mai am cerut de la serviciu o situație cu banii virați la executare din care reiese că mi s-au reținut și virat in contul executorului suma de 33100 Ron aproximativ 7200 euro , am inceput să sun executorul care nu îmi răspundea ,cu greu am obținut niste informații de la Raiffeisen că voi fii contact de executor , după un timp am fost contactat de un executor care mi-a spus că este noul meu executor pentru că cel vechi a murit, întrebând ce doresc să aflu i-am spus că eu cred că am terminat suma de plata la care mi-a spus că la el figurez cu suma de 4800 euro , mi-a spus să cer la Raiffeisen un extras pe contul de credit , greu l-am obținut pentru că cei de acolo nu au mai văzut așa ceva ,de obicei banca vinde creditele neperformante , când l-am văzut aproape toate plățile erau trecute la comision 2 , comision 3 ,foarte puține plata rata , total undeva la 5000euro , mă întreb unde îs diferența de bani fata de cât mi sa reținut aproximativ 7200euro , menționez că după discuția cu executorul anul trecut prin martie din luna mai nu mi sa mai reținut nimic ,nu știu de ce ?,iar acum in 8 februarie 2018 am primit o comunicare prin care îs înștiințat că mi sa pus proprire la serviciu pentru suma de 4800 euro plus 1700 Ron cheltuieli de executare , dacă mai mor vreo 2 ,3 executori la fiecare trebuie să plătesc cheltuieli de executare ? ,dacă în 5 ani mi s-au reținut 7200 de euro și la Raiffeisen se cunosc doar 2000 de euro, mai îmi trebuie 10 ani să scap de cei 4800 Euro deci voi plati peste 20000 de euro , ///un titlu executoriu din 2012 in sumă de 6800 euro plus "dobânda pana la concurarea sumei"plus cheltuielile de executare 3600 Ron ////. Vă rog să îmi dați un sfat ,am lăsat să mi se rețină banii știind că îi gresala mea crezând că în 5 ani termin de plata dar se pare că îmi mai trebuie vreo 10 ani și probabil încă vreo 14000 de EURO , chiar atât de abuzive să fie clauzele din contractul cu Raifaisen din 2007 pentru o sumă restanță de 3100 euro | |
|
|
|
14-02-2018 |
 | Avocat Ciorobea Aurora ✓ Campina
aurora.ciorobea@opticnet.ro
|
| Solicitati bancii si executorului esalonarea platii pentru a verifica calculul dobanzii. La suma respectiva se adauga cheltuielile de executare. Restanta a fost initial de 3100 euro, nu doar 2000 (4600-1500 achitati) iar la aceasta se adauga dobada, care de-a lungul timpului s-a modificat de multe ori. Daca au calculat corect, va vor pune la dispozitie toate datele. Daca nu cunoasteti clauzele contractului pe care l-ati semnat...bancile au multe comisioane si au fost actionati in instanta pentru clauze abuzive, dar aceasta se face intr-un anumit termen de la semnarea contractului. | |
|
|
|
|
14-02-2018 |
 | Roby.moraru@yahoo.com Vizitator |
| Stimată doamnă avocat, mulțumesc pentru răspuns ,dar poate nu am fost destul de explicit în 5 ani mi s-au reținut puțin peste 7200 de Euro ,la Raiffeisen au intrat aproximativ 5000 de Euro, cheltuieli de executare au fost de 3600 Ron , aproximativ 800 euro ,deci exista o diferența de bani ?? Aceste date le am conform extrasului pe contul de credit , titlu executoriu din 2012 a fost de 6800 de Euro plus dobânda până la concurarea sumei , după 5 ani în care mi s-au reținut peste 7200 euro ,mi se spune că mai am de platit 4800 de euro deci după 5 ani reiese că am scăpat doar de 2000 de euro , restul sunt numai comisioane și dobânzi ,da ce dobânzi , vă întreb este legal și omenesc? , conform calculelor mele am nevoie de încă 10 ani și de vreo 14000 de euro să achite un titlu executoriu de 6800 de euro adică peste 20000 de Euro , | |
|
|
|
14-02-2018 |
| Roby.moraru@yahoo.com a scris pe 14-02-2018: Stimată doamnă avocat, mulțumesc pentru răspuns ,dar poate nu am fost destul de explicit în 5 ani mi s-au reținut puțin peste 7200 de Euro ,la Raiffeisen au intrat aproximativ 5000 de Euro, cheltuieli de executare au fost de 3600 Ron , aproximativ 800 euro ,deci exista o diferența de bani ?? Aceste date le am conform extrasului pe contul de credit , titlu executoriu din 2012 a fost de 6800 de Euro plus dobânda până la concurarea sumei , după 5 ani în care mi s-au reținut peste 7200 euro ,mi se spune că mai am de platit 4800 de euro deci după 5 ani reiese că am scăpat doar de 2000 de euro , restul sunt numai comisioane și dobânzi ,da ce dobânzi , vă întreb este legal și omenesc? , conform calculelor mele am nevoie de încă 10 ani și de vreo 14000 de euro să achite un titlu executoriu de 6800 de euro adică peste 20000 de Euro , Buna ziua, Poate ar trebui sa luati in calcul o contestatie la executare. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |