|
14-02-2018 |
 | Iuliaiudit Vizitator |
| Buna seara.In iunie am facut contestatie la executare,in decembrie instanta a ramas in pronuntare iar de atunci tot amana pronuntarea ba 14zile,ba 6zile. As vrea sa va rog sa-mi spuna si mie cineva de cate ori mai poate amana instanta pronuntarea potrivit codului de procedura civila?mie mi se pare ca pana se pronunta se recupereaza toata suma din poprirea pe salariu.Multumesc | |
|
|
|
14-02-2018 |
 | Avocat Ciorobea Aurora ✓ Campina
aurora.ciorobea@opticnet.ro
|
| Nu exista text de lege care sa prevada de cate ori se poate amana pronuntarea. De obicei se amana cand instanta a primit la acel ultim termen o serie de acte, sau concluzii scrise si nu se poate pronunta imediat, avand nevoie de cateva zile in plus. | |
|
|
|
|
15-02-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Durata amanarii pronuntarii variaza, in functie de volumul de lucru al instantei si de cuantumul probelor pe care judecatorul trebuie sa le analizeze in vederea pronuntarii unei solutii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
15-02-2018 |
| Art.396 Cpc prevede un termen maxim de 15 zile pt pronunțarea hotărârii. Faceti o cerere in atentia completului cu privire la acest articol de lege si la natura urgentă a cauzei. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
03-07-2018 |
 | Daniela Turlacu Vizitator |
| Sunt in aceeasi situatie. Tot contestatie la executare impotriva recuperatorului Kruk. Procesul este terminat din 16 mai si nici pina acum nu au dat solutia. Este invocata prescriptia...cred ca in mod voit trag de timp instantele penru a nu ne da castig de cauza noua ...muritorilor de rand. | |
|
|
|
03-07-2018 |
| Daniela Turlacu a scris pe 03-07-2018: Sunt in aceeasi situatie. Tot contestatie la executare impotriva recuperatorului Kruk. Procesul este terminat din 16 mai si nici pina acum nu au dat solutia. Este invocata prescriptia...cred ca in mod voit trag de timp instantele penru a nu ne da castig de cauza noua ...muritorilor de rand. Nu este vorba de asta. Pur și simplu multe instanțe amână pronunțarea în mod excesiv. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
04-07-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Daniela Turlacu a scris pe 03-07-2018: Sunt in aceeasi situatie. Tot contestatie la executare impotriva recuperatorului Kruk. Procesul este terminat din 16 mai si nici pina acum nu au dat solutia. Este invocata prescriptia...cred ca in mod voit trag de timp instantele penru a nu ne da castig de cauza noua ...muritorilor de rand. Instantele amana pronuntarile datorita volumului mare de lucru. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
03-08-2018 |
 | Claudia Vizitator |
| Si mie mi se tot amana pronuntarea ,pana acum de 3 ori s a amanat. D- voastra de cate ori? | |
|
|
|
03-08-2018 |
 | Claudia Vizitator |
| Buna ziua!si eu sant in aceeasi situatie! Mi se tot amana pronuntarea! Off! Legile din Romania !Ar trebui sa se puna la punct! | |
|
|
|
04-08-2018 |
| Claudia a scris pe 03-08-2018: Buna ziua!si eu sant in aceeasi situatie! Mi se tot amana pronuntarea! Off! Legile din Romania !Ar trebui sa se puna la punct! Dacă se amână pronunțarea înseamnă că instanța are nevoie de timp pentru a delibera. Important este să se pronunțe deoarece există numeroase cazuri când instanța repune cauza pe rol și acordă un nou termen de judecată. Repunerile pe rol se fac atunci când instanța se consideră nelămurită asupra unor aspecte relevante pentru judecarea cauzei. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
04-08-2018 |
| Claudia a scris pe 03-08-2018: Buna ziua!si eu sant in aceeasi situatie! Mi se tot amana pronuntarea! Off! Legile din Romania !Ar trebui sa se puna la punct! In functie de dificultatea spetei si de gradul de aglomerare al instantei, se poate dispune amanarea pronuntarii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-04-2022 |
 | Dan Vizitator |
| Este nelegală amânarea pronunțării (AP) peste termenul de 15 zile. De asemenea, AP succesive nu trebuie să depășească termenul de 15 zile - art.396 akin.(1) din C. proc. civ. Se poate face o contestație pentru tergiversarea cauzei. - art.522 alin.(2) pc.1 din C. proc. civ. | |
|
|
|
11-04-2022 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Aveti dreptate. Insa Art.396 prevede ca in cazuri justificate, dacă instanţa nu ia hotărârea de îndată, pronunţarea acesteia poate fi amânată pentru un termen care nu poate depăşi 15 zile. Insa nu exista text de lege care sa prevada de cate ori se poate amana pronuntarea. Din acest motiv sunt considerate in practica valabile amanarile succesive, iar judecatorii nu se confrunta cu nicio sanctiune reala. Pana nu se modifica textul C.proc.civ, din pacate aceste amanari succesive vor continua sa existe daca judecatorul cauzei socoteste necesar. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |