Forum avocaţi > Civil

Mostenire de la parinti

15-02-2018
Vizitator
Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat In parinti mei au decedat In periada anilir 1988-1989 din 1953-1963 au lucrat In fostul C.A.Puri Dupa 1991 am vrut si eu sa depun cerere ptr.optinerea unui teren ptr.ca ei au lucrat In C.A.P-uri si D-nul care era presedintele asociatiei mea spus ca dansi nu au dreptul la pamant ptr.ca sunt morti In 2016-2017 am depus numeratate cereri la arhiva primariei ptr.optinerea normelor lucrate de parinti mei dar de fiecare data am primit raspuns precum ca ei nu se gasesct In arhiva primariei Va rog cu respect sa ma Indrumat sa ma sfatuti Unde se mai poate apela ptr.indentificarea acestora ptr.optinerea normelor care au lucrat Va multumesc cu respect
Răspunde
 15-02-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Daca abia in 2016-2017 ati solicitat terenul, ati pierdut termenul de depunere a cererii de reconstituire a dreptului de proprietate.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-02-2018
Vizitator
Multumesc ptr.raspuns dar era vorba de optinerea normelor lucratein fostul C.A.P-uri Inafara de arhiva primariei si arhivele nationale se mai poate apela undeva ptr.optinerea acestor norme??va multumesc
Răspunde
 16-02-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
In afara de arhivele primariei si cele nationale, nu.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-02-2018
Vizitator
Va rog un raspuns ce difera Intre arhivele nationale si arhiva consiliului judetean?? va multumesc
Răspunde
 21-02-2018

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Andrei Marian a scris pe 21-02-2018:
Va rog un raspuns ce difera Intre arhivele nationale si arhiva consiliului judetean?? va multumesc

Buna ziua,

In cadrul Arhivelor Nationale functioneaza Serviciile judetene. Acestea sunt subunitatile din teritoriu ale Arhivelor Nationale.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-02-2018
Vizitator
Va multumesc ptr.raspune sa Inteleg ca sunt una si aceasi istitutie ? va multumesc
Răspunde
 21-02-2018

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Anrei Marian a scris pe 21-02-2018:
Va multumesc ptr.raspune sa Inteleg ca sunt una si aceasi istitutie ? va multumesc

Arhivele nationale este institutia centrala, iar serviciile judetene sunt institutiile teritoriale, dar in principiu vorbim despre aceeasi institutie.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-02-2018
Vizitator
Va multumesc frumos ptr.raspuns va rog cu respect da ca se poate sa ma sfatuiti unde se mai poate apela ptr.indentificarea parintilor mei ptr.a optine adeverinta normelor Lucrate In fostul C.A.P -uri ?va multumesc frumos
Răspunde
 12-03-2018
Vizitator
Se poate sa ma Indrume cineva ?va multumesc
Răspunde
 12-03-2018
Vizitator
ptr.ca cineva sa folosit de normele parintilor mei care au Lucrat In fostul C.A.P-uri ptr.a optine pamant va multumesc
Răspunde
 12-03-2018
Vizitator
Buna ziua,
Socrii vor sa-i cedeze casa unuia dintre copii. Mentionez ca sunt 2 frati dintre care unul este sotia.Ea nu doreste nimic din aceasta mostenire. Care este procedura cea mai ieftina, rapida si sigura prin care socrii sa poata sa-l faca titular pe aceasta proprietate pe fratele sotiei. Sentinta judecatoreasca sau la notar....care este mai sigura? Va cer aceste pareri ca sa stiu ce sfaturi sa le dau socrilor, ei locuiesc la o distanta relativ mare fata de noi.
Multe multumiri si o primavara frumoasa sa aveti!
Răspunde
 13-03-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Cristian a scris pe 12-03-2018:
Buna ziua,
Socrii vor sa-i cedeze casa unuia dintre copii. Mentionez ca sunt 2 frati dintre care unul este sotia.Ea nu doreste nimic din aceasta mostenire. Care este procedura cea mai ieftina, rapida si sigura prin care socrii sa poata sa-l faca titular pe aceasta proprietate pe fratele sotiei. Sentinta judecatoreasca sau la notar....care este mai sigura? Va cer aceste pareri ca sa stiu ce sfaturi sa le dau socrilor, ei locuiesc la o distanta relativ mare fata de noi.
Multe multumiri si o primavara frumoasa sa aveti!

Buna ziua,
Trebuie sa stiti ca nu intotdeauna ce este ieftin este si sigur din punct de vedere juridic,
Cea mai sigura solutie in cazul dvs. este un contract de vanzare-cumparare; e drept ca nu este cea mai ieftina solutie,
Dar, alte solutii mai ieftine (ca de ex. donatie) nu sunt intotdeauna sigure.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-03-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Vanzare dar pretul tb sa fie serios si efectiv plătit.

Pretul poate fi insa întreținerea.

Donația este atacabila. La succesiunile nedeschise nu se poate renunta atata timp cat persoanele despre a carei mostenire este vorba sunt in viata.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-03-2018
Vizitator
Se poate sa mi dea si mie un raspuns unde se mai poate apela ?Multumesc
Răspunde
 03-06-2018
Vizitator
Mostenire parinti buna ziua puteti sa imi raspundeti va rog la o intrebare parintii au decedat avem un apartament s-a facut sucesiune dupa ei in cazul in care unul dintre cele doua parti nu vrea nici sa vinda nici sal plateasca pe celalalt ce se poate face
Răspunde
 03-06-2018
Vizitator
Mostenire parinti buna ziua puteti sa imi raspundeti va rog la o intrebare parintii au decedat avem un apartament s-a facut sucesiune dupa ei in cazul in care unul dintre cele doua parti nu vrea nici sa vinda nici sal plateasca pe celalalt ce se poate face
Răspunde
 03-06-2018
Vizitator
Lady a scris pe 03-06-2018:

Se da in judecata, nu exista alta solutie. La notariat se poate doar daca si cealalta parte este de acord. Procesul este mult mai scump, dar asta este.
Răspunde
 03-06-2018
Vizitator
Daca mergem in judecata avem sanse de castig sau nu si cheltuielile le plateste cel care cistiga sau il poate obliga la vinzare
Răspunde
 03-06-2018
Vizitator
Daca mergeti la judecata veti castiga fie in natura, fie contravaloarea in bani. Alternativa este sa nu faceti nimic si sa nu primiti nimic si sa lasati bunul sa se deterioreze pierzandu-si valoarea.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.