|
15-02-2018 |
 | Andrei marian Vizitator |
| Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat In parinti mei au decedat In periada anilir 1988-1989 din 1953-1963 au lucrat In fostul C.A.Puri Dupa 1991 am vrut si eu sa depun cerere ptr.optinerea unui teren ptr.ca ei au lucrat In C.A.P-uri si D-nul care era presedintele asociatiei mea spus ca dansi nu au dreptul la pamant ptr.ca sunt morti In 2016-2017 am depus numeratate cereri la arhiva primariei ptr.optinerea normelor lucrate de parinti mei dar de fiecare data am primit raspuns precum ca ei nu se gasesct In arhiva primariei Va rog cu respect sa ma Indrumat sa ma sfatuti Unde se mai poate apela ptr.indentificarea acestora ptr.optinerea normelor care au lucrat Va multumesc cu respect | |
|
|
|
15-02-2018 |
 | Avocat Ciorobea Aurora ✓ Campina
aurora.ciorobea@opticnet.ro
|
| Daca abia in 2016-2017 ati solicitat terenul, ati pierdut termenul de depunere a cererii de reconstituire a dreptului de proprietate. | |
|
|
|
|
16-02-2018 |
| Multumesc ptr.raspuns dar era vorba de optinerea normelor lucratein fostul C.A.P-uri Inafara de arhiva primariei si arhivele nationale se mai poate apela undeva ptr.optinerea acestor norme??va multumesc | |
|
|
|
16-02-2018 |
 | Avocat Ciorobea Aurora ✓ Campina
aurora.ciorobea@opticnet.ro
|
| In afara de arhivele primariei si cele nationale, nu. | |
|
|
|
|
21-02-2018 |
| Va rog un raspuns ce difera Intre arhivele nationale si arhiva consiliului judetean?? va multumesc | |
|
|
|
21-02-2018 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Andrei Marian a scris pe 21-02-2018: Va rog un raspuns ce difera Intre arhivele nationale si arhiva consiliului judetean?? va multumesc Buna ziua, In cadrul Arhivelor Nationale functioneaza Serviciile judetene. Acestea sunt subunitatile din teritoriu ale Arhivelor Nationale. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
21-02-2018 |
 | Anrei marian Vizitator |
| Va multumesc ptr.raspune sa Inteleg ca sunt una si aceasi istitutie ? va multumesc | |
|
|
|
21-02-2018 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Anrei Marian a scris pe 21-02-2018: Va multumesc ptr.raspune sa Inteleg ca sunt una si aceasi istitutie ? va multumesc Arhivele nationale este institutia centrala, iar serviciile judetene sunt institutiile teritoriale, dar in principiu vorbim despre aceeasi institutie. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
23-02-2018 |
| Va multumesc frumos ptr.raspuns va rog cu respect da ca se poate sa ma sfatuiti unde se mai poate apela ptr.indentificarea parintilor mei ptr.a optine adeverinta normelor Lucrate In fostul C.A.P -uri ?va multumesc frumos | |
|
|
|
12-03-2018 |
| Se poate sa ma Indrume cineva ?va multumesc | |
|
|
|
12-03-2018 |
| ptr.ca cineva sa folosit de normele parintilor mei care au Lucrat In fostul C.A.P-uri ptr.a optine pamant va multumesc | |
|
|
|
12-03-2018 |
 | Cristian Vizitator |
| Buna ziua, Socrii vor sa-i cedeze casa unuia dintre copii. Mentionez ca sunt 2 frati dintre care unul este sotia.Ea nu doreste nimic din aceasta mostenire. Care este procedura cea mai ieftina, rapida si sigura prin care socrii sa poata sa-l faca titular pe aceasta proprietate pe fratele sotiei. Sentinta judecatoreasca sau la notar....care este mai sigura? Va cer aceste pareri ca sa stiu ce sfaturi sa le dau socrilor, ei locuiesc la o distanta relativ mare fata de noi. Multe multumiri si o primavara frumoasa sa aveti! | |
|
|
|
13-03-2018 |
| Cristian a scris pe 12-03-2018: Buna ziua, Socrii vor sa-i cedeze casa unuia dintre copii. Mentionez ca sunt 2 frati dintre care unul este sotia.Ea nu doreste nimic din aceasta mostenire. Care este procedura cea mai ieftina, rapida si sigura prin care socrii sa poata sa-l faca titular pe aceasta proprietate pe fratele sotiei. Sentinta judecatoreasca sau la notar....care este mai sigura? Va cer aceste pareri ca sa stiu ce sfaturi sa le dau socrilor, ei locuiesc la o distanta relativ mare fata de noi. Multe multumiri si o primavara frumoasa sa aveti! Buna ziua, Trebuie sa stiti ca nu intotdeauna ce este ieftin este si sigur din punct de vedere juridic, Cea mai sigura solutie in cazul dvs. este un contract de vanzare-cumparare; e drept ca nu este cea mai ieftina solutie, Dar, alte solutii mai ieftine (ca de ex. donatie) nu sunt intotdeauna sigure. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
13-03-2018 |
| Vanzare dar pretul tb sa fie serios si efectiv plătit. Pretul poate fi insa întreținerea. Donația este atacabila. La succesiunile nedeschise nu se poate renunta atata timp cat persoanele despre a carei mostenire este vorba sunt in viata. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
13-03-2018 |
| Se poate sa mi dea si mie un raspuns unde se mai poate apela ?Multumesc | |
|
|
|
03-06-2018 |
 | X3961429R Vizitator |
| Mostenire parinti buna ziua puteti sa imi raspundeti va rog la o intrebare parintii au decedat avem un apartament s-a facut sucesiune dupa ei in cazul in care unul dintre cele doua parti nu vrea nici sa vinda nici sal plateasca pe celalalt ce se poate face | |
|
|
|
03-06-2018 |
 | Lady Vizitator |
| Mostenire parinti buna ziua puteti sa imi raspundeti va rog la o intrebare parintii au decedat avem un apartament s-a facut sucesiune dupa ei in cazul in care unul dintre cele doua parti nu vrea nici sa vinda nici sal plateasca pe celalalt ce se poate face | |
|
|
|
03-06-2018 |
 | Adina Vizitator |
| Lady a scris pe 03-06-2018: Mostenire parinti buna ziua puteti sa imi raspundeti va rog la o intrebare parintii au decedat avem un apartament s-a facut sucesiune dupa ei in cazul in care unul dintre cele doua parti nu vrea nici sa vinda nici sal plateasca pe celalalt ce se poate face Se da in judecata, nu exista alta solutie. La notariat se poate doar daca si cealalta parte este de acord. Procesul este mult mai scump, dar asta este. | |
|
|
|
03-06-2018 |
 | LadyLa Vizitator |
| Daca mergem in judecata avem sanse de castig sau nu si cheltuielile le plateste cel care cistiga sau il poate obliga la vinzare | |
|
|
|
03-06-2018 |
 | Adina Vizitator |
| Daca mergeti la judecata veti castiga fie in natura, fie contravaloarea in bani. Alternativa este sa nu faceti nimic si sa nu primiti nimic si sa lasati bunul sa se deterioreze pierzandu-si valoarea. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |