Forum avocaţi > Civil

Leasing cu probleme!

21-02-2018

Buna seara! Am achiziționat în leasing un Ford Transit Trend an fabricație 2018, pana aici totul în regula, am așteptat sa ajungă cartea sa pot merge sa o declar la primărie. Acum câteva zile mi-au ajuns actele, dar surpriza..... An fabricație 2017!!! Am fost la cei de la proleasing și mi-au zis ca nu e vina lor, ca e o eroare de fabrica și ca nu ma pot ajuta, dar îmi ofer o revizie gratuita. Le-am spus ca nu accept și ca o sa acționez în instanta! Va rog sa imi spuneti cum pot sa procedez.,tin sa mentionez ca,contractul de leasing este semnat pt o mașină cu an de fabricatie 2018,proforma pe care au trimis-o firmei de leasing tot pt 2018,rca,casco tot pentru 2018 sunt facute,asta pentru ca noi am plătit o mașină fabricată 2018. Seara buna!
Răspunde
 22-02-2018

Va rog frumos,imi poate răspunde cineva?
Răspunde
 23-02-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Insistati sa primiti o masina cu specificatiile solicitate si pt care ati achitat un pret corespunzator, in caz contrar solicitati restituirea sumelor achitate pt acest bun, cu daune si dobanzi pt prejudiciu (daca el exista).

Cei care nu respecta partea din contract sunt ei. Va recomand ca toata corespondenta sa o purtati in scris.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.