| Buna ziua..mama moare in vara 2010,ramane in viate sotul si 4 copii,sotul si 2 copii depun acte pentru succesiune(unu fiind eu),un frate nu vrea sa depuna acte(nea spus ca depune acte peste 20 de ani)celalant nu a depus acte nici el,tata fiind bolnav si fiind singura ce iam ingrijit pe amandoi,(((dupa moartea mamei tata a facut accident celebral,6 luni mobilizat la pat. ramas pararizie pe dreapta,sia revenit dar a avut probleme cu picioarele i sa facut operatie de BYPASS.sia revenit complet,..in 2012 ianuarie a cazut pe gheata si sia rupt bazinul,iam pus proteza,sia revenit,dar ia fost frica sa mai mearga,din cauza aceasta isa atrofiat muschi de la picior,nu amai putut sa mearga sau sa indoaie piciorul stang,foarte multe internari.medicamente hrana.etc am soportat doar eu)))) ..in anul 2011(tata avea 78 ani in anul 2011)tata sa hotarat si mia facut testament pe partea lui si cei revenea de la mama..2 fratii stia iar al treilea nu pentu ca el nu a venit nici la inmormintarea lui mama ..(sta la 15.minute departare cu masina,dar de 25 de ani a rupt legatura cu eii)...tata moare in toamna 2012.eu am suportat toata inmormantarea,loc de veci.pomeni.doctor..etc.acum frati mei ataca testamentul..(Testamentul este facut la notar,doctor legal etc.).dosarele de succesiune a parintilor a fost trimise la doi notari,nu la unu cum era corect,erau sotii.acum mi sa spus ca trbuie sai dau in judecata pentu succesiune mama ,apoi pentru tata(notarul lui tata mia spus sa renunt la testament,oricum a spus ca pierd,de ce sa piert ca doar am testament ,.martori pe vecinii parintilor care stie ce am facut pentru eii.(avem doar un apartament 2 camere)..cu avocatul ce am mai vorbit mia sus o suma enorma pentru ai da in judecata(apart.a fost evaluat 31000 euro +tv=34000 euro)va rog spuneti ce trebuie sa fac..1 frate mia donat mie tot la notar..ce pot sa fac cu ceilanti 2 fratii... |
|