Forum avocaţi > Civil

Succesiune nefacute si testament atacat

21-01-2014
Brasov

stefanica.lenuta@yahoo.com
Buna ziua..mama moare in vara 2010,ramane in viate sotul si 4 copii,sotul si 2 copii depun acte pentru succesiune(unu fiind eu),un frate nu vrea sa depuna acte(nea spus ca depune acte peste 20 de ani)celalant nu a depus acte nici el,tata fiind bolnav si fiind singura ce iam ingrijit pe amandoi,(((dupa moartea mamei tata a facut accident celebral,6 luni mobilizat la pat. ramas pararizie pe dreapta,sia revenit dar a avut probleme cu picioarele i sa facut operatie de BYPASS.sia revenit complet,..in 2012 ianuarie a cazut pe gheata si sia rupt bazinul,iam pus proteza,sia revenit,dar ia fost frica sa mai mearga,din cauza aceasta isa atrofiat muschi de la picior,nu amai putut sa mearga sau sa indoaie piciorul stang,foarte multe internari.medicamente hrana.etc am soportat doar eu)))) ..in anul 2011(tata avea 78 ani in anul 2011)tata sa hotarat si mia facut testament pe partea lui si cei revenea de la mama..2 fratii stia iar al treilea nu pentu ca el nu a venit nici la inmormintarea lui mama ..(sta la 15.minute departare cu masina,dar de 25 de ani a rupt legatura cu eii)...tata moare in toamna 2012.eu am suportat toata inmormantarea,loc de veci.pomeni.doctor..etc.acum frati mei ataca testamentul..(Testamentul este facut la notar,doctor legal etc.).dosarele de succesiune a parintilor a fost trimise la doi notari,nu la unu cum era corect,erau sotii.acum mi sa spus ca trbuie sai dau in judecata pentu succesiune mama ,apoi pentru tata(notarul lui tata mia spus sa renunt la testament,oricum a spus ca pierd,de ce sa piert ca doar am testament ,.martori pe vecinii parintilor care stie ce am facut pentru eii.(avem doar un apartament 2 camere)..cu avocatul ce am mai vorbit mia sus o suma enorma pentru ai da in judecata(apart.a fost evaluat 31000 euro +tv=34000 euro)va rog spuneti ce trebuie sa fac..1 frate mia donat mie tot la notar..ce pot sa fac cu ceilanti 2 fratii...
Răspunde
 05-08-2017
Vizitator
Buna ziua! as dori un raspuns de la dumneavoastra ! A murit o sora de a mea si a facut testament pe numele unui frate de al meu! Noi mai suntem 5 frati ! Sora mea nu are copii,nu afost casatorita . noi cei 5 frati putem ataca testamentul? pina in cate luni putem sa merge la instanta.? Mentionez ca fratele meu cel cu testamentul nu a intretinut-o la batranete .A murit la 77 de ani de inima ,infart! Testamentul s-a facut acum 24 de ani in urma pe ascuns si noi nu am stiut nimic,numai dupa inmormantare,sora mea a mers cu secretul in pamant! Dumnezeu sa ierte! Va rog frumos sa ne ajutati cu un raspuns si un avocat sa putem discuta! Va multumesc!
Răspunde
 05-08-2017
Vizitator
Poate beneficia de testament si o persoana care a ignorat-o total pe batrana. Acesta NU este un motiv de atacare a actului ce poate sa aiba sanse. Batrana putea sa faca testament si unui necunoscut si beneficiarul sa il accepte sau nu.
Din ce ati scris, nu vad niciun motiv care poate duce la anularea testamentului.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.