Forum avocaţi > Civil

Cert. suplimentar de mostenitor

22-02-2018
Vizitator
Buna ziua,
Va scriu din strainatate si va rog fff. frumos sa-mi raspundeti.
E vorba de succesiune cu elemente de extraneitate.
E vorba de matusa mea din strainatate, originara din Brasov care a murit in 2014 si sunt 3 copii ca mostenitori.
Certificatul de mostenitori e facut in strainatate in anul 2015, casa lor din Brasov a fost nationalizata in 1961 si vanduta de stat in 1998, matusa nu mai avea cetatenia romana, iar prima transa de bani de la ANRP, e deja varsata la CEC Bank, si se pot ridica de la orice sucursala a CEC Bank din tara, cu conditia sa am cert. de mostenitori romanesc.
Unde se poate face cert. suplimentar de mostenitor, la Brasov unde e casa, la Bucuresti unde are sediul ANRP, in strainatate unde a fost dezbatuta mostenirea, fiind vorba doar de o suma de bani, sau ori unde in tara???
Verii mei nemaiavand cetatenia romana, pot face actele necesare cert. suplimentar de mostenitor la notarul roman din strainatate, la fel si traducera actelor ?? ???, De ce acte am nevoie pt. a dezbate mostenirea in Romania ?
Va multumesc pentru bunavointa de a-mi raspunde.
Cu multa stima,
Răspunde
 24-02-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Solicitati eliberarea unui supliment de certificat de mostenitor la motarul din strainatatw, cel unde ati dezbatut succesiunea.
Apoi il traduceti in limba romana si il folositi la ANRP pentru ridicarea banilor.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.