Forum avocaţi > Civil

ANRP

22-01-2014

Buna ziua.
Va contactez pentru un dosar aflat la ANRP al tatalui meu depus in anul 2011.
Ideea este ca de cand este depus nu s-a intamplat nimic,tot ce ni se spune este ca dosarul este in lucru,am tot facut cereri pentru audienta la presedinte,dar nimic.
Este vorba de o suprafata de 13 332 mp.
Inainte de a fi depus la ANRP tatal meu s-a judecat pentru restituirea pamantului in natura,ceea ce nu s-a aprobat din lipsa de pamant,cum ni s-a spus,desi era pamant chiar langa noi.
Tin sa mentionez ca suprafata mai sus mentionata se afla intr.o zona buna a orasului respectiv.

Multiumesc si astept cu nerabdare un raspuns in vederea gasirii unei solutii pentru rezolvarea acestui dosar intr.un timp cat mai scurt.
Răspunde
 13-02-2014
Bucuresti

eheiiii. Cale lunga cu ANRP. \timp estimativ de rezolvare intre 5 si 20 de ani. fara gluma

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.