Forum avocaţi > Civil

Impas

27-02-2018
Vizitator
Problema mea este urmatoarea. Parintii mei au un apartament cu 3 camere inchiriat de ani buni. Tatal meu a decedat acum 2 ani si de atunci mama si fratele meu incaseaza chiria. De asemenea, bunica mea din partea tatalui locuieste intr-o casa cu mama mea si fratele meu, iar aceasta casa mi-a trecut-o in testamentul dansei mie. Eu cu sotul si fetita noastra de 5 ani suntem nevoiti sa locuim intr-o casa de chirpici cu toaleta in curte, proprietatea cumnatei mele. Cand deschid subiectul cu mama mea si ii spun ca nu mi se pare corect incepe sa planga, spune ca o imbolnavesc si ca ea trebuie sa aiba grija de fratele meu fiindca e singur pe lume. Frate care are 38 de ani, este sanatos, doarme cu mama in aceeasi camera si este divortat de 7 ani fiindca isi lovea sotia si facea exces de alcool. Si cu bunica mea vorbeste urat. Nu putem sa deschidem discutia de case fiindca mama mea face un adevarat tam-tam si el odata dupa o discutie de genul fiind baut mi-a trimis ore intregi mesaje foarte urate, cum ar fi ca mai bine as disparea odata. Nu stiu ce trebuie sa fac, copilul meu traieste in conditii vitrege aici desi, am un mic drept si eu de la tatal meu. Va rog sa ma ajutati. Va multumesc mult.
Răspunde
 27-02-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Dificilă problema. Decizia este a dvs caci soluția este cea a succesiunii si partajului. Veti include bunurile dar si chiria incasata.

Probabil veti primi o suma de bani cu titlu de sulta.

Insa trebuie sa stiti ca un astfel de dosar este destul de costisitor.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-02-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In situatia in care nu veti ajunge la un acord privind dezbaterea mostenirii de pe urma tatalui dvs., va trebui sa formulati o actiune in instanta, avand ca obiect succesiune si iesire din indiviziune.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1107

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.