Forum avocaţi > Civil

Venituri in jocuri de noroc.

02-03-2018
Vizitator
Am avut nevoie zilele astea de o declaratie de venit pe 2017 si 2018 pentru a un dosar la facultate.
Acolo apar declaratii de venituri din jocuri de noroc, DECLARATIE INFORMATIVA DIN 19.02.2018 205 1351..... de exemplu.
In total am 3 declaratii de genul care insumeaza undeva la 5000 lei.
Nu am retras nimic online, cazino, loto etc si nu am fost instiintat pentru vreun impozit.
Ce e cu banii astia? De ce apar ca venituri?
Mentionez ca din agentii terestre am mai retras poate 50,100 lei dar nu apar declarati acolo. Un coleg de al meu care mai pariaza si castiga tot asa marunt ca mine nu are nimic pe declaratia de venituri, nici macar un castig.
Ce e de facut ?
Răspunde
 03-03-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Până la finalul lunii februarie 2018 operatorii de jocuri de noroc online licenţiaţi au avut obligaţia să trimită la organul fiscal român veniturile brute obţinute de fiecare jucător în anul 2017. De asemenea, operatorii au mai fost obligaţi să trimită această listă cu venituri şi către fiecare client în parte. O listă primită de jucător cu retragerile de la un operator conţine fiecare retragere în parte, alături de data şi ora la care aceasta s-a efectuat. Lista mai trebuie să conţină un Cod de identificare fiscală al organizatorului jocurilor de noroc. In plus, se plăteşte impozit pe fiecare retragere efectuată în perioada 01 ianuarie 2017 – 31 decembrie 2017..Declarația trebuie depusă pentru retragerile efectuate de la casele de pariuri online, indiferent de modul în care s-au retras (transfer bancar, card, skrill, neteller sau banii au fost ridicati de la agenție, pentru că în nicio variantă de retragere impozitul nu este oprit direct).
Declaratia 200 privind veniturile realizate se depune pana la data de 25 mai 2018.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-03-2018
Vizitator
Eu vorbeam de operatorii de jocuri de noroc terestrii, nu online deoarece personal nu am obtinut vreun leu din pariurile online.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1107

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.