Forum avocaţi > Civil

Dosare la diferite instante ,parole diferite

02-03-2018
Vizitator
Buna,
sunt dat la judecata ,deci sunt parat.Am primit citatii,m-i s-a comunicat parola .
dar dosarul a fost trimis de la judecatorie la tribunal,ca necompetenta din oficiu
tribunalul iara a dat necompetenta ,curtea de apel a retrimis inapoi la judecatorie
acum la judecatorie apare dosarul cu aceeasi nr,data dar cu *steluta,si se afla in etapa prealabila.
Toate instantele sunt din aceeasi oras.
Intrebarea mea ar fi de ce nu pot accesa cu parola cu care am putut accesa pana acum dosarul la Judecatorie la Tribunal ,la Curtea de pel.
multumesc
Răspunde
 02-03-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua.
Nu mai aveti acelasi nr de dosar. Acum are si steluta.
Deci trebuie o alta parola.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-03-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Solicitati o alta parola caci Intr adevar nu este vorba despre acelasi dosar din punct de vedere al inregistrarii in sistemul ECRIS.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-03-2018
Vizitator
Multumesc pentru raspunsurile primite,astept citatia pe ar trebui sa fie parola noua .
Obiectul cererii chemare la judecata ramana aceeasi ?
La prima instanta,la judecatorie m-i s-a cerut sa depun intampinare ,am depus ,reclamantul a raspuns ,aceste vor fi luate in considerare ? (deci dosarul s-a intors la judecatorie unde a fost registrat si prima data)
multumesc
(poate sunt prea curios )
Răspunde
 03-03-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Obiectul actiunii ramane acelasi, iar inscrisurile depuse vor fi avute in vedere de catre instanta de judecata.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-03-2018
Vizitator
Am obtinut parola noua de la arhiva, dupa perioada prealabila a aparut data primului proces ,dar la vizualizare documente nimic ,nici rezolutie ,nici citatii .
Inca nu am fost citat ,peste 15 zile ar fi prima dezbatere ,daca nu primesc citatia sa ma prezint la camera si la ora ce apare pe portal la sedinte?
Multumesc pentru toate raspunsurile .
Răspunde
 17-03-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca s-a stabilit primul termen de fond, va trebui sa primiti citatie. Mergeti la serviciul Arhiva al instantei unde urmeaza sa se desfasoare judecata si interesati-va despre acel termen care a aparut pe portal.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1107

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.