Forum avocaţi > Civil

Acces in casa

24-01-2014
Vizitator
Buna ziua,

In urma cu ceva timp in urma a decedat o matusa, iar noi nu am stiut deoarece am fost plecati din tara, Matusa nu mai avea alte rude in tara, iar noi am aflat de curand, cand ne-am intors in tara.
Decesul ei a fost anuntat de vecini, iar politia a sigilat apartamentul. Din cate am inteles de la administratora blocului, apartamentul este in grija primariei acum, dar in continuare toate datoriile si taxele vin pe numele matusei, iar suma tot creste.
Intrebarea este: cum putem avea acces in apartament pentru a ne ingriji de casa, a plati datoriile astfel incat sa nu mai vina penalitati de intarziere si pentru a face curat in casa, deoacere politia a cotrobait peste tot si totul este imprastiat, lucruri aruncate pe jos, dupa cum ne-a spus administratora ca au lasat acestia. Mentionez ca acestia au luat absolut toate actele pe care le-au gasit in casa. Usa este in continuare sigilata cu o bucata mica de hartie, dar nu inteleg cum a ajuns apartamentul la primarie?
Daca intram in casa imi este frica sa nu ne acuze politia de ceva...
Ce fel de cerere trebuie sa facem si unde trebuie sa mergem?
Răspunde
 24-01-2014

imi primul rand adresati.va primariei a carei raza domiciliati apoi politiei pentru a va desigila apartamentul si a va da tot ceea ce au preluat din acesta asta daca dovediti ca sunte.ti ruda cu matusa,sa ave.ti toate documentele landemana pentru o eventuala verificare.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.