Forum avocaţi > Civil

Repunere pe rol în APEL

13-03-2018
Vizitator
buna seara
Rog respectuos sa ma lamurit .Cum adica repunerea pe rol. Presedintele in instanta mi-a comunicat ca admite apelul . Calitatea mea in proces este de Apelant -intimat

17.04.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: Litigii muncă şi Asigurari sociale-Apel_2
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

13.03.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: Litigii muncă şi Asigurari sociale-Apel_2
Tip solutie: Repus pe rol
Solutia pe scurt: Repune cauza pe rol. Fixează termen la data de 17.04.2018 pentru când se vor cita părţile, apelantul intimat Ministerul Apărării Naţionale – Casa Sectorială de Pensii Iaşi cu menţiunea de a de depune la dosar decizia de recalculare nr.85467/1/05.10.2016 cu toate anexele şi documentele care au stat la baza emiterii acesteia; decizia de recalculare nr.85467/2/05.10.2016 cu toate anexele şi documentele care au stat la baza emiterii acesteia; decizia medicală A 323/6/31.01.2017 emisă de SMU Iaşi; Ordinul Ministrului Apărării Naţionale nr.M25/15.02.2016, respectiv M 124/2012. De asemenea, va fi citat cu menţiunea de a preciza dacă în baza deciziei medicale A 1851/94/28.02.2017 a fost emisă altă decizie de revizuire a drepturilor de pensie; în caz afirmativ, o veţi înainta la dosar. Se va pune în discuţia părţilor problema de drept referitoare la modul de interpretare şi aplicare a dispoziţiilor art. 40 din Legea 223/2015, în sensul dacă acest text reglementează exclusiv o modalitate de determinare a cuantumului drepturilor de pensie pentru pensionarii de invaliditate în ipotezele enumerate de text sau reprezintă un tip special de pensie de invaliditate distinct de cel reglementa de art.32 alin.1 lit. a din Legea 223/2015. Definitivă.
Document: Încheiere de şedinţă 13.03.2018

cu respect
Răspunde
 13-03-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
cum adica v-a comunicat ca va admite apelul ?!?!?
V-a dat telefon?!?!?
Rezulta de aici ca s-a repus cauza pe rol, desi a ramas in pronuntare.
Probabil ca mai are nevoie de anumite lamuriri.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-03-2018
Vizitator
Trebuie sa depun si eu inscrisurile si documentele specificate mai sus la dosar sau numai cei nominalizati respectiv MApN - CPS Bucuresti.
Cu respect
Răspunde
 14-03-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
S-a dispus in sarcina apelantului intimat sa depuna inscrisurile, urmand ca la termen sa se puna in discutie chestiunile invocate. In situatia in care veti avea si dvs. de indeplinit vreo obligatie, vi se va specifica acest lucru in citatie pe care o veti primi.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-03-2018
Vizitator
Va multumesc pentru raspuns .
In citatia pe care am primit-o pentru data de 17.04.2018 nu imi cere nimic decat sa ma prezint.
Pot sa depun si eu inscrisuri pentru fiecare chestiune invocata cu explicatiile aferente si alte probe in sustinerea cauzei ??? Instanta de Apel v-a tine cont de ele ??? Mentionez ca si eu am calitatea de apelant -intimat in proces.
Cu respect si o zi minunata
Răspunde
 19-03-2018
Vizitator
referitor la cazul de mai sus este scris ca: "De asemenea, va fi citat cu menţiunea de a preciza dacă în baza deciziei medicale A 1851/94/28.02.2017 a fost emisă altă decizie de revizuire a drepturilor de pensie; în caz afirmativ, o veţi înainta la dosar."
Mentionez ca DA s-a emis o decizie de revizuire care a ramas definitiva , punand in aplicarea atat Decizia medicala sus mentionata cat si Sentinta din fond in partea in care eu nu am atacat-o cu apel.
Poate Curtea de Apel anula decizia de revizuire pensie de invaliditate daca ea a ramas definitiva?????
Cu respect
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.