Forum avocaţi > Civil

Provident - refuz raportare imprumut la Biroul de Credite

15-03-2018
Vizitator
Buna ziua,

Pe 14 iunie 2017 am solicitat un imprumut la Provident. Era o urgenta si nu puteam astepta dupa formalitatile de la banca. Rata se ridica la o suma aberant de mare, desigur. De aceea, doresc sa fac o refinantare la o institutie bancara.
Fiindca Providentul nu a raportat creditul la Birou, eu nu pot obtine refinantarea dorita. Le-am scris si iata ce raspuns am primit: ca decizia lor este de a nu raporta nimic la Biroul de Credite si ca au tot dreptul sa ia aceasta decizie!

Este legal?? Si cu dreptul meu de refinantare cum ramane? Daca refuz sa mai achit datoria ce se intampla? Mi se pare legitim, data fiind situatia. Ii pot actiona in judecata cu sanse de reusita?

Multumesc mult,
Carolina.
Răspunde
 19-03-2018
Vizitator
Dupa 30 de zile va raporteaza la Biroul de credite . Eu am solicitat o refinantare si cand au auzit cei de la TBI credit institutii nebancare au raportat ca am probleme ca sa nu pot face refinantare si sa raman sluga lor .Trebuie facute plangeri in instanta acestor camatari ordinari
Răspunde
 22-03-2018
Vizitator
Mi-au comunicat ca imi pot elibera o adeverinta, care sa ateste ca am luat creditul respectiv. Totusi, am indoieli ca va fi suficient pentru simularea de la banca.
Eu am mai avut un imprumut la Provident, cu intarzieri la plata, m-au raportat la Birou, dar dupa ce am achitat diferenta, am insistat cu telefoane pana m-au raportat iar pozitiv. N-am avut probleme la refinantare ca acum.
Chiar o doamna manager de la ei mi-a povestit ca, desi avea un singur imprumut, figura la Birou cu 4 credite, ceea ce oricum era imposibil, limita fiind de doua. Cu toate insistentele, nu a putut schimba nimic.
Răspunde
 08-12-2018
Vizitator
Bună ziua,pe scurt am avut un credit la provident am scos 1000 de lei....Am plătit 2200 de lei înapoi. ...Și acum îmi zic ca mai trebuie sa plătesc 570 lei ca sa nu mă deie la biroul de credit....le-Am spus ca am plătit prea mult și nu ași mai avea de plata...Dar tot mă amenință. ...Ce ași putea păți în aceasta situație. .? Eu numai vreau sa plătesc nimic....Sunt niște hoți
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1107

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.