Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Este normal ca executorul sa nu-ți arate dosarul și sa nu te primească la el?

23-03-2018

Bună ziua,

Este normal ca executorul sa nu ți arate dosarul și sa nu te primească la el?Am poprire pe salariu iar acum îi oprește și soțului iar cea mai mare problema este ca plătesc de un an de zile (14000 pana în prezent iar banii astia nu sau dus nicăieri sau nu știu ce sa întâmplat cu ei doar îmi apar pe statul de plata la servici ca fiind oprire pe salariu)iar la kruk în cont nu intra nici un ban aceștia spunându mi ca executorul nu le transfera nimic.Tin sa precizez ca de 2 luni am o avocata care nu a făcut din punct de vedere legal nimic.
După cele relatate ce as putea face,as avea mare nevoie de un răspuns si o recomandare avocat bun.
Va mulțumesc!
Răspunde
 24-03-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Faceți o cerere către executor prin care să solicitați studiul dosarului. Acea cerere trebuie să o înregistrați la executor, să aveți o dovadă că ați depus cererea, iar executorul trebuie să vă arate dosarul sau să vă programeze pentru o altă zi.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-03-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Tb sa aveti acces la dosar, inclusiv sa vi se facă copii xerox contra cost.

Aveti la dispozitie contestația la executare.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.