Forum avocaţi > Civil

Hartuire politie

23-03-2018
Vizitator
De fiecare data cand fac o Petitie la sectia de politie, ei, ca sa scape de munca, ma pun pe drumuri si ma citeaza ca vezi doamne au de lamurit aspecte. De multe ori i-am prins ca habar nu au nici de legi dar isi bat joc de oameni. Nu au nimic de lamurit, am vazut asta. Doar ma hartuiesc.
Primesc de cateva zile prin email invitatii la politie sa lamuresc Petitia mea. Eu stiu ca legea petitiilor nu prevede prezentarea in persoana si nu am de gand sa ma mai duc pentru ca stiu ca ei nu vor decat sa ma puna pe drumuri, nu au nimic de lamurit.
Adresa de email este personala, nu e de gmail sau yahoo, este cu domeniu platit de firma mea, nu e publica. Stiu ca legea prevede ca, daca nu doresc sa o dau si nu doresc sa comunic cu ea, am acest drept. Mai ales in contextul nou al protectiei datelor cu caracter personal.
Insa nu stiu ce sa fac sa scap de acest individ care imi tot trimit emailuri facandu-se ca nu pricepe ce am scris eu in petitie.Asa fac mereu.
De aceea trebuie sa gasesc o metoda sa scap de aceasta hartuire a lor.
Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat. Petitia am trimis-o prin email dar am cerut raspuns pe adresa postala.

Va foarte multumesc.
Răspunde
 23-03-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din moment ce ati reclamat o fapta penala ar fi indicat sa va prezentati in fata organelor de politie pentru lamurirea aspectelor sesizate.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-03-2018
Vizitator
Dar de unde a reiesit ca am.reclamat o fapta penala???
Am reclamat ca se face murdar in fata scarii la bloc.
Eu am intrebat ce sa fac nu din ce motive ma cheama.
Răspunde
 26-03-2018

Eu zic sa nu va duceti. Nu sunteti obligat sa le raspundeti la email, spuneti ca nu ati primit. Sunt obligati sa va citeze cu semnatura, nu asa.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.