Forum avocaţi > Civil

Clauza cumparare apartament conform HG608/1990

06-04-2018
Vizitator
Buna ziua!
Vreau sa cumpar un apartament de la un domn care la randul sau l-a cumparat in perioada 1992-1995 in rate de la ICRAL Bucuresti (Herastrau Nord).In anul 1995 a primit o instiintare de la Administratia Fondului Imobiliar Bucuresti in care era anuntat ca apartamentul respectiv a fost achitat integral,dar se mentine clauza din contract conform art 3 din HG608/1990,motiv pt care notarul l-a trimis sa rezolve aceasta problema.Cum putem rezolva aceasta problema,unde ne putem adresa?Domnul respectiv a depus o cerere la Administratia Fondului Imobiliar Bucuresti,dar i s-a spus ca au mai fost si altii in aceasta situatie si nu au rezolvat.Stiu ca trebuie sa asteptam raspunsul oficial al acestei institutii,dar poate ne puteti ajuta cu o idee,o pista,un telefon,o adresa,ceva care sa ne ajute.
Va multumim tare mult.
Răspunde
 06-04-2018
Vizitator
Mihai a scris pe 06-04-2018:
Buna ziua!
Vreau sa cumpar un apartament de la un domn care la randul sau l-a cumparat in perioada 1992-1995 in rate de la ICRAL Bucuresti (Herastrau Nord).In anul 1995 a primit o instiintare de la Administratia Fondului Imobiliar Bucuresti in care era anuntat ca apartamentul respectiv a fost achitat integral,dar se mentine clauza din contract conform art 3 din HG608/1990,motiv pt care notarul l-a trimis sa rezolve aceasta problema.Cum putem rezolva aceasta problema,unde ne putem adresa?Domnul respectiv a depus o cerere la Administratia Fondului Imobiliar Bucuresti,dar i s-a spus ca au mai fost si altii in aceasta situatie si nu au rezolvat.Stiu ca trebuie sa asteptam raspunsul oficial al acestei institutii,dar poate ne puteti ajuta cu o idee,o pista,un telefon,o adresa,ceva care sa ne ajute.Am cautat pe internet informatii despre firma Herastrau Nord dar se pare ca din 2014 nu mai exista.
Va multumim tare mult.
Răspunde
 09-04-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
buna ziua,
chiar daca firma nu mai exista, arhivele acesteia exista.
trebuie sa aflati si sa obtineti actele necesare din arhivele acesteia.
probabil ca au fost preluate de Arhivele Nationale sau Arhivele Bucurestiului.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-05-2018
Vizitator
Buna ziua!
Am primit un raspuns de la Administratia Fondului Imobiliar Bucuresti,la o cerere depusa pt definitivarea pretului apartamentului si am primit urmatorul raspuns:...nu detinem date pt calcularea valorii definitive , in dosarul de vanzare incheiat de SC Herastrau Nord SA neexistand niciun document din care sa rezulte ca exista o creanta fata de institutia noastra.
Notarul a spus ca nu este bun raspunsul dat,trebuie sa elibereze o adeverinta din care sa rezulte ca pretul apartamentului nu s-a modificat si sa anuleze punctul din contract care prevede calcularea valorii definitive.
Ce imi puteti spune,va rog frumos?
Va multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1107

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.