Forum avocaţi > Civil

Stampila de hotărâre definitiva

10-04-2018
Vizitator
Buna ziua.
Am câștigat o contestație la un proces verbal al Poliției rutiere și am câștigat în instanță. Hotararea a fost de anulare a procesului verbal. Am primit decizia prin posta iar Poliția nu a făcut apel. Ca sa îmi recuperez banii plătiți pe amendă am înțeles că trebuie să obțin o stampila de hotărâre definitivă de la judecătoria sectorului 2, unde s-a judecat cauza. Vă rog să îmi spuneți unde anume trebuie să mă adresez in incinta judecatoriei și cu ce taxa și de ce documente am nevoie.
Vă mulțumesc anticipat!
Răspunde
 10-04-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Asteptati sa treaca termenul de apel, apoi achitati 5 lei la Directia economica si va prezentati cu exemplarul dvs. de pe hotarare la arhiva instantei la care s-a judecat procesul.Se va pune pe el acea stampila cu mentiunea ca este definitiva. Pentru recuperare, insa, mergeti apoi la un executor judecatoresc.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-04-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Legalizarea se efectueaza de catre Registratura instantei care a judecat dosarul. Va trebui sa achitati o taxa judiciara de timbru de 5 lei/exemplar.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.