Forum avocaţi > Civil

Strabunica mea isi cere dreptul , dar toate usile sunt inchis

19-04-2018
Vizitator
Strabunicul meu , Niculae , a decedat in anul 2002, a avut 6 frati , fiecare dintre ei a primit partea lor de mostenire parinteasca , neoficiala ( ne trecuta in acte ) , strabunicului meu ia revenit un teren agricol , locul si casa parinteasca , unde pe parcursul anilor , si a lasat sora sa locuiasca ... Dupa moartea lui , la o diferenta de 1 -2 ani , un nepot din partea surorii care locuia in casa parinteasca , a rugato pe bunica mea , fata ( unic copil ) lui Niculae ,
Sa il lase sa locuiasca , in casa , motivand ca nu are unde sa stea , iar cu prilejul asta , va avea grija de sora strabunicului meu , care ii vena bunica . Familia mea , inclusiv strabunica mea nu stiu ce avea de gand , a rugato pe bunica mea , sa il insoteasca la notariat sa treaca dreptul bunici lui la el ..... acum 2 ani , ne am trezit cu locul agricol vandut , iar casa pusa la vanzare , bunica mea nu isi mai aminteste ce a semnat , spune ca a semnat pe o foaie alba ..... Am fost la secretariat , aici , in locul de unde suntem si in primarie nu este nici un act ,nici o vanzare - cumparare , nimic ...... strabunica mea este disperata ... de acum 2 ani are doar asta in gand , isi cere dreptul din partea sotului sau .... intrebarea mea ar fi , si va implor sa ma ajutati , cum a putut sa vanda pamantul , ce nu erea pe numele lui , sa isi însușească locul de casa , fara semnatura strabunici mele ? De ce la notar ne a spus ca acel om are un act si nu vrea sa il arate decat dupa moartea strabunici mele ? Daca el , avea semnatura bunici , nu ii treabuia si semnatura strabunici , sotia lui Niculae? Va rog frumos sa ma ajutati , sa stiu daca se mai poate face ceva , nu mai are mult , este foarte batrana si vreau sa o stiu cu gandul inpacat . Va multumesc mult
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.