Sunt hartuita cu telefoane si sms-uri de cateva ori pe zi din cauza unei datorii de... 1 ban inregistrata la un ifn. Desi, la plata ratei am - pt prima data - o intarziere de 9 zile, dosarul meu a fost deja trimis unei agentii de colectare pt acel banut. Ca urmare, le-am facut un virament via smart mobile in valoare de 0.78 RON. Problema este ca azi am fost sunata de catre o angajata a firmei respective - n-am putut raspunde si am apelat-o eu aproape imediat -, care a avut un comportament total inadecvat, ridicand tonul, vorbind peste mine, in final spunand ca nu o intereseaza catusi de putin faptul ca ma zbat sa dobandesc o refinantare, prin urmare ma inregistreaza cu refuz de plata, desi eu n-am refuzat nici un moment sa-mi achit datoria. Ba, dimpotriva, am informat-o ca, daca dau gres cu refinantarea, voi achita restanta, plus rata aferenta lunii in curs, la salariu, pe data de 10.05.!! Mai mult, nu a securizat apelul, intrebandu-ma doar daca sunt doamna X, ceea ce este complet ilegal. Nu s-a sinchisit deloc sa se asigure ca vorbeste si ofera informatii confidentiale persoanei in cauza. Lucrand in trecut pe un post similar, cunosc foarte bine pasii obligatorii ai apelului. Prin urmare, as vrea sa dau firma in judecata si sa le solicit daune. Ma poate cineva sprijini in acest sens, va rog? Cu respect, Carolina |
|