Forum avocaţi > Civil

Identificarea clientului apel telefonic ifn

21-04-2018
Vizitator
Sunt hartuita cu telefoane si sms-uri de cateva ori pe zi din cauza unei datorii de... 1 ban inregistrata la un ifn. Desi, la plata ratei am - pt prima data - o intarziere de 9 zile, dosarul meu a fost deja trimis unei agentii de colectare pt acel banut. Ca urmare, le-am facut un virament via smart mobile in valoare de 0.78 RON.
Problema este ca azi am fost sunata de catre o angajata a firmei respective - n-am putut raspunde si am apelat-o eu aproape imediat -, care a avut un comportament total inadecvat, ridicand tonul, vorbind peste mine, in final spunand ca nu o intereseaza catusi de putin faptul ca ma zbat sa dobandesc o refinantare, prin urmare ma inregistreaza cu refuz de plata, desi eu n-am refuzat nici un moment sa-mi achit datoria. Ba, dimpotriva, am informat-o ca, daca dau gres cu refinantarea, voi achita restanta, plus rata aferenta lunii in curs, la salariu, pe data de 10.05.!!
Mai mult, nu a securizat apelul, intrebandu-ma doar daca sunt doamna X, ceea ce este complet ilegal. Nu s-a sinchisit deloc sa se asigure ca vorbeste si ofera informatii confidentiale persoanei in cauza.
Lucrand in trecut pe un post similar, cunosc foarte bine pasii obligatorii ai apelului.
Prin urmare, as vrea sa dau firma in judecata si sa le solicit daune. Ma poate cineva sprijini in acest sens, va rog?

Cu respect,
Carolina
Răspunde
 21-04-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Ca sa aveti sanse de reusita in instanta tb sa probati fapta, culpa, prejudiciul si cuantumul acestuia .

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-04-2018

Doamna Carolina,

Am fost si eu in situatia asta.
Cum spune doamna avocata Gerber, toata stima, trebuie probe.
Va sfatuiesc sa va instalati pe telefonul mobil o aplicatie care se numeste Call record si care inregistreaza toate convorbirile dvs. Hartuirea este o infractiune si se poate astfel proba. De asemenea, eu nu as mai vorbi la telefon cu ei. Ii puneti pe lista de reject. Cand trebuie sa dea in scris, ia sa vezi ca nu mai au asa mult tupeu ca stiu ca se poate ajunge la judecata cu ei.
Hartuire, asta e ce fac aceste firme de recuperare.
Si abuz de folosire date cu caracter personal si telefon. Puteti sa le comunicati ca NU sunteti de acord ca datele dvs. personale sa fie folosite de ei cum doresc.
Eu nu le mai raspund. Ei fac asta pentru ca noi le permitem.
Mult succes!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.