Forum avocaţi > Civil

Pot fi obligata la testul de paternitate

24-04-2018
Vizitator
Am un copil de un an si trei luni,care nu a fost recunoscut de catre tatal biologic(este recunoscut de altcineva).Nu a vrut sa stie nimic nici pe timpul sarcinii,nici dupa.A inceput sa ma contacteze,doar telefonic,cand avea copilul aproximativ7-8 luni.Nu a contribuit cu nimic la cresterea si educarea copilului pana acum.In urma cu doua saptamani mi-a cerut sa ne impacam,in prima faza am acceptat,dar incet,am inceput sa am indoieli si i-am spus ca trebuie sa ma mai gandesc.De atunci a inceput sa ma ameninte ca imi ia copilul,ca face testul ADN,sa ma urmareasca,a fost violent verbal,si in prezenta copilului.Intrebarea mea este,ma poate obliga sa fac testul de paternitate si poate sa imi ia copilul?(precizez ca eu nu vreau nimic de la el,nici financiar)
Răspunde
 25-04-2018

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Tatal biologic poate cere instanței sa constate ca el e tatal adevarat si poate cere o expertiza adn ca sa dovedeasca acest lucru. Chiar si daca se dovedestevca el e tatal, va dura mult timp pana se soluționează o astfel de cerere, iar nicio instanta nu va lua un copil de langa mama lui daca este ingrijit corespunzator. Cel mult ii va incuviinta un program de vizitare. Recunoasterea copilului inseamna si ca instanta il va obliga la pensie de intretinere pentru copil.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-04-2018
Vizitator
Multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1107

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.