Forum avocaţi > Civil

Radieri auto

29-04-2018

Buna ziua...lucrez de putin timp la o primarie pe Taxe si Impozite locale...recent a venit unu cu o chitanta la mine ca a radiat 2 masini un camion si o dacia din ciruclatie...le-a dat la fier vechi (CAMIONUL L-A DAT LA FIER VECHI IN 2016 IAR DACIA IN 2011)...problema e ca individul are datorii la primarie 102.milioane lei vechi...numai din ramasite are 6000 lei noi ...ce sa fac in cazul asta DE LA CE DATA II SCAD ALUIA MASINA SI CAMIONUL DE LA DATA CJHITANTELOR ALORA ca asa poot si eu sa fac o chitanta la imprimanta si cu stampila...va rog sa imi spunetice sa fac in acest caz si ce pasi trebuie sa urmez fiindca l-am amanat sa il rezolv i-am spus ca o sa citesc si sa ma gandesc mai bn despre aceasta problema...Va multumesc anticipat
Răspunde
 30-04-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Andrei1618 a scris pe 29-04-2018:
Buna ziua...lucrez de putin timp la o primarie pe Taxe si Impozite locale...recent a venit unu cu o chitanta la mine ca a radiat 2 masini un camion si o dacia din ciruclatie...le-a dat la fier vechi (CAMIONUL L-A DAT LA FIER VECHI IN 2016 IAR DACIA IN 2011)...problema e ca individul are datorii la primarie 102.milioane lei vechi...numai din ramasite are 6000 lei noi ...ce sa fac in cazul asta DE LA CE DATA II SCAD ALUIA MASINA SI CAMIONUL DE LA DATA CJHITANTELOR ALORA ca asa poot si eu sa fac o chitanta la imprimanta si cu stampila...va rog sa imi spunetice sa fac in acest caz si ce pasi trebuie sa urmez fiindca l-am amanat sa il rezolv i-am spus ca o sa citesc si sa ma gandesc mai bn despre aceasta problema...Va multumesc anticipat

Buna ziua,
... eu zic sa citesti!
Codul fiscal si regulamentele interne ale directiei unde lucrezi, sunt esentiale.
De altfel, chiar seful pe care il ai ar trebui sa te lamureasca.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-04-2018

Cu ce mi-ai spus tu nu ma ajuta cu nimic...acest individ este o ruda a primarului si de aici se intelege ca se vrea si de el ca datoria aia sa fie stearsa ...dar ei nu se gandesc ca dac sterg din program acele datorii mari mai devreme su tarziu pot fi tras eu la raspundere...mi se poate imputa suma...tipu asta e un negustor de masini,un pui de smecher cu legaturi la primar...SI DACA VREI SA STII,CODUL FISCAL INCLUSIV TITLUL 9 TAXELE SI IMPOZITELE LOCALE LEGEA 227/2015 AM CITIT-O TOATA DE 2 ORI...TEORIA CA TEORIA,PRACTICA TE OMOARA...EU DEJA M-AM HOTARAT II SCAD MASINA DE LA DATA DE LA CARE ADUCE CERTIFICATUL DE RADIERE DE LA INMATRICULARI AUTO...ASA M AM SFATUIT SI CU UN JURIST SI ASTA FAC!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.