Forum avocaţi > Civil

Inregistrare audio

06-05-2018
Vizitator
Salut,

Am o situatie :

Varul meu lucreaza intr-un call center pentru o companie de telecomunicatii si a avut urmatoarea situatie
- un client x a apelat la servicii cu clientii si a fost preluat de acest var al meu si clientul la avertizat din start ca va
inregistra convorbirea cu operatorul din call center. Varul meu nu si-a dat acceptul insa covorbirea a continuat. La final clientul a spus ca convorbirea o va pune pe un forum/blog/youtube ca sa il faca de ras.

Am urmatoarele intrebari :

Daca convorbirea va aparea pe un forum/blog/youtube in care sa fie stipulat numele angajatului (operatorul telefonic) si acolo il vor ataca multi , il vor injura si il vor defaima si varul meu intr-un final va afla de acel site/forum etc il poate ataca pe cale juridica pe persoana fizica pe respectivul?

Colegii lui ii spun ca nu ca vezi domne reprezinta o firma. Insa daca in inregistrare nu se aude nici un nume al companiei? Sau si daca ar aparea un nume de companie?
Ideea este ca clientul x il va defaima pe el ca persoana fizica cu nume si prenume nu neaparat pe companie.

Astept un sfat! Multumesc!

Am citit toate legile dar ...situatia asta nu am gasit-o
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.