Forum avocaţi > Civil

Accident rutier

07-05-2018
Vizitator
Buna ziua!! Acum 2 sapt am avut un accident rutier in care vinovat am fost eu (neacordare de prioritate).In accident a fost considerate 2 victime usor ranite pentru care a venit ambulanta sa le acorde primul ajutor.Victimele au refuzat si semnat sa mearga la spital pentru ca erau bine.(dupa parerea mea nu era nevoie nici de ambulanta..victimele n.au avut absolut nimic)..Mie mi s.a deschis dosar penal penal pentru vatamare corporala din culpa si trebuie sa astept rezolvarea dosarului.Acum eu sunt ingrijorat..ce as putea sa patesc?..Care ar putea fi sanctiunea?..O sa.mi sie patat cazierul juridic?...daca ajuta la ceva de cand am permus de 10 ani nu am avut nicio abatere.Multumesc anticipat!
Răspunde
 07-05-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Persoanele vatamate au posibilitatea legala sa formuleze plangere penala impotriva dvs., pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale pe care il vor obtine pe Certificatul medico-legal. Daca veti fi cercetat, aveti posibilitatea impacarii cu persoanele respective, astfel ca nu veti mai raspunde penal pentru fapta.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-05-2018
Vizitator
Nu este cazul de plangere..persoanele nu au fost ranite..In situatia prezentata de mine..atat timp cat persoanele vatamate nu depun plangere eu nu raspund penal?..chiar daca mi s.a deschis un dosar penal pt VCC?.Multumesc mult pentru raspuns!
Răspunde
 07-05-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca persoanele vatamate nu vor depune plangere in termen de 90 de zile de la comiterea faptei, actiunea penala nu mai poate fi exercitata, astfel ca veti primi o solutie de clasare.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1107

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.