Forum avocaţi > Civil

Cine plateste?

12-05-2018

Povestea mea este una trista.
Am cumparat un apartament intr-un bloc nou, super misto totul.
Dupa 10 ani acesta a ajuns ghetou, mizerie si golani peste tot.
Asociatia de proprietari e nula, nu fac nimic, ca in Romania. Primaria si politia la fel nu fac nimic si cu tupeu te trimit la plimbare sau la instanta de judecata sa te judeci ani de zile pentru ce ar trebui sa faca mariile lor.
Singurul avantajat e un golan batran de administrator care suge zeci de milioane lunar de la noi si nu face nimic. Evident, prieten cu primaria si cu politia care ar trebui sa il sanctioneze.
Eu acuma, ce sa fac? Cine plateste pentru halul in care a ajuns casa mea? Cei din asociatie? Aia de la primarie care se fac ca ploua? Politia mana in mana cu golanii? Toti vecinii mei s-au mutat. Fug. Da eu nu pot sa fug si atunci, eu ce fac?
Vreau sa stiu opinia juridica, cine plateste?

Multumesc .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.