Forum avocaţi > Civil

BUNA ZIUA

03-02-2014

BUNA ZIUA,MA NUMESC ANTON ANDREEA ALIS,PENTRU MOMENT SUNT IN ITALIA,DAR AS DORI SA VA PUN O INTREBARE:UNUL DIN FRATII MEI,A FOST ADOPTAT DE MATUSA MEA,DUPA MOARTEA MATUSEI MELE SA DUS IN PRIMARIE LA STRJNIC,EL LOCUIND IN TARGUSORUL VECHI,DIN PLOIESTI PH,SI A FACUT ACTE FALSE PRECUM EL ESTE SINGURUL MOSTENITOR,SUSTINAND CA SI MAMA NOASTRA ESTE MOARTA,ACUM A VANDUT DOUA TERENURI SI LUI MAMA DE UNDE A COPILARIT NU IA DAT NIMIC,ACUM VREA SA VANDA SI UNA DIN CELE DOUA CASE CE SUNT IN TARGUSORUL VECHII CE ERA UNA BUNICULUI NOSTRU SI UNA BUNICEI NOASTRE SI CU NOI SAU CU MAMA NOASTRA NU VREA SA IMPARTA NIMIC.CE PUTEM FACE???
Răspunde
 03-02-2014

TIN SA PRECIZES CA MAMA MEA NU A FACUT ACEEA CERERE DE PROPRIETATE,PENTRU CA MATUSA MEA IA ASCUNS ACEST LUCRU,CA TREBUIE SA FACA ACEEA CERERE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Răspunde
 05-02-2014

Nu mai scrie,cucoana cu litere mari!
Si mai invata gramatica.
Răspunde
 13-02-2014
Bucuresti

din expunerea Dv pare ca atit fratele cit si notarul au gresit in momentul deschiderii succesiunii. situatia este complicata ptr. ca trebuie atacat certificatul de mostenitor, si eventual actele ulterioare.
trebuiesc studiate actele ptr. o prezenta o opinie legala corecta

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.