|
20-05-2018 |
 | Nelu Vizitator |
| Reclamantul raspunde la intampinarea mea in care scrie ca a avut cheltuieli xxxx,xx ron pt.a remedia lipsuri la constructie , dar expertul tehnic arata ca nu a facut aceste remedieri . raspunsul lui la intampinare va fi a dovada ca a mintit ? are vreo importanta aceste raspunsuri la intampinare ?poate sa fie tras la raspundere ? multumesc | |
|
|
|
20-05-2018 |
| Buna ziua, Nu faceti confuzie intre procesul civil si cel penal. Sunt diferite. Puteti formula o plangere penala pentru inselaciune. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
20-05-2018 |
 | Nelu Vizitator |
| Multumesc pt.raspuns , acum Eu sunt parat in acest proces civil ,pretentii. | |
|
|
|
21-05-2018 |
 | Ion Vizitator |
| Nu sunt avocat, am fost ,aproape , in asemenea situatie ,judecatorul a zis ca raspunsul la intampinare nu inseamna o marturie ,reclamantul nu va fi tras la raspundere .Acest lucru nu am inteles . | |
|
|
|
21-05-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In Intampinare, paratul expune versiunea dansului, iar instanta, in urma probelor administrate in timpul judecatii, urmeaza sa decida asupra solicitarilor partilor din proces. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-05-2018 |
 | Nelu Vizitator |
| In Raspunsul la intampanare afirmatiile reclamantului sunt neadevarate .Expertul afirma acest lucru.Reclamntul va fi tras la raspundere pentru afirmatii mincinoase ? | |
|
|
|
22-05-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Daca instanta va constata ca situatia de fapt nu corespunde celei expuse in Cererea de chemare in judecata, cat si celei din Raspunsul la intampinare, va respinge actiunea reclamantului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-05-2018 |
 | Nelu Vizitator |
| Am fost la proces.Am aratat ca in Raspunsul la intampinare a reclamantului ,afirmatia ca ar fi cheltuit suma xxxx,xx lei ,sunt neadevarate ( si expertul desemnat scria acest lucru ).D-l judecator nu a tras la raspundere pe reclamant ,macar pt. afirmatii mincinoase ,numai nu ia in considerare ,fiindca reclamantul in cerere de chemare nu cere aceasta suma . Nu mai am incredere in justitie. Reclamantul poate sa scrie orice in raspuns ? nici nu este intrebat de ce afirma lucruri neadevarate ? cu respect | |
|
|
|
27-05-2018 |
| Indiferent de sustinerile reclamantului, instanta la pronuntarea hotararii va tine cont de probele administrate in decursul cercetarii judecatoresti, astfel ca daca din aceste probe va reiesi o cu totul alta situatie de fapt, ii va respinge actiunea reclamantului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-05-2018 |
 | Nelu Vizitator |
| Va multumesc pentru raspunsurile Dvs, am sa revin cand se va da hotarire sau sentinta .Cu respect | |
|
|
|
27-05-2018 |
| Judecătorul urmează să decidă în funcție de susținerile părților și de probele administrate în dosar, având în vedere desigur și susținerile care s-au dovedit a fi neadevărate. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
07-06-2018 |
 | Ion Vizitator |
| Nu sunt jurist,avocat, si eu sunt in aceeasi situatiae , sunt parat ,reclamantul a afirmat in raspuns la intampinare ,si la interogator niste minciuni,care se conrtaziceau unul cu celalalt ..nu a fost tras la raspundere de catre judecator ....dar procesul inca nu s-a terminat .D-l Judecator citeste intampanarile ? | |
|
|
|
07-06-2018 |
| Ion a scris pe 07-06-2018: Nu sunt jurist,avocat, si eu sunt in aceeasi situatiae , sunt parat ,reclamantul a afirmat in raspuns la intampinare ,si la interogator niste minciuni,care se conrtaziceau unul cu celalalt ..nu a fost tras la raspundere de catre judecator ....dar procesul inca nu s-a terminat .D-l Judecator citeste intampanarile ? Judecatorul citeste toate actele depuse la dosar si tine cont de toate probele administrate la pronuntarea solutiei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
15-07-2018 |
 | Ion Vizitator |
| |
|
|
|
|
Răspuns rapid |