Forum avocaţi > Civil

Am o problema cu banca

05-02-2014

Va rog ajutati-ma . Am facut greseala sa semnez cu kruk in 2010 , dupa ce bcr.u mi-a vandut creditul , unde am avut 1 luna restanta , am achitat la bcr din 2007 pana in 2010, 480 ron pe luna la un credit de 28.000. La kruk am inceput sa platesc din februarie pana in mai 2400lei. in luna iunie 2010 am semnat angajamentul cu kruk la o rata de 530 ron pe care am platit pana in ianuarie2013 , dupa care am pus cate 250 ron in fiecare luna, ramanand fara servici. cei 2400 lei platiti nu figureaza nicaieri. le.am cerut sa-mi scada rata la jumatate , dar ei vreau sa reiau creditul de la inceput , 28.000lei , eu mai avand de achitat la ei 6.000lei. Astazi m-am trezit la usa cu un reprezentant de la ei sa semnez un alt angajament de plata cu ei reluand creditul cu ei de la inceput. Dansul ma amenintat in caz ca nu semnez ma executa silit. Nu am semnat dar urmeaza sa ma sune maine . ce ma sfatuiti sa fac ?
Răspunde
 12-02-2014
Bucuresti

trebuie verificat:
contractul de credit
contractul de cesiune a creditului,
scadentarul de plati,
caracterul comisionaelor si al taxelor bancare,
un punctaj cu privire la platile facute.
abia apoi se poate trage o concluzie.

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.