2800731410031 a scris pe 19-06-2018: Buna ziua! Am o situație destul de delicata:sunt mămică a doi copii minunați,un băiețel de 8 ani și o fetiță de 4 ani,căsătorită in urma cu 3 ani și jumătate,in concubinaj de 10 ani. Am avut un apartament pe care l-am vândut și casa in care stau cu soțul și copiii este construita din banii de pe apartament,dar pe terenul +parterul soțului(el având o casa moștenită împreună cu fratele ,unde este pusă și ipoteca la banca). Ideea este că eu nu apar nici pe acte,nici pe contractele de utilități ,nicăieri.Am avut contul la banca din vânzarea casei ,soțul a fost împuternicit,chitanțele cu tot ce și-a cumpărat au fost tot pe numele lui. As vrea sa știu dacă în urma divorțului mai am vreo șansă să îmi recuperez banii investiți aici? Vă mulțumesc anticipat! Din cele relatate, imobilul este proprietate exclusiva a sotului, insa dvs. puteti solicita un drept de creanta, respectiv un procent din sumele de bani utilizate pentru constructia si imbunatatirile aduse imobilului, aducand dovezi in acest sens. |