Buna ziua , va rog mult de tot a ma ajutati cu urmatoarea problema . tatal a lucrat pentru ministerul de interne , ministerul s-a judecat cu asociatia de propritari pentru cheltuieli (pentru o locuinta de serviciu) , eu , mama , tatal si sora (minora la acel timp) am fot trecuti ca si garanti in proces) , intre timp parintii au decedat iar sora nu se mai afla in grija mea iar mie mi-a venit de plata toata suma de bani (aprox.20 000 ron) la aceasta suma se adauga constant sume accesorii si dobanda intr-un an de cand platesc suma totala s-a dublat (aprox.40 000ron) si continua sa creasca . de cand am fost executat am depus contestatie motivul fiind art.1422 , 1423 si 1445 din codul civil , eu nu am obligatii din punct de vedere legal fata de parinti sau de sora , nu am deschis succesiune , nu am mostenit nimic , nu detin bunuri , iar veniturile ramase abia imi permit sa supravietuiesc , lucru aratat si intr-un raport facut de primarie pentru judecatorie. am pierdut contestatia fara expliatie fara motivare ce cale pot urma in continure . va multumesc mult. |
|