Forum avocaţi > Civil

Program de vizitare

27-06-2018

Buna ziua. As dori sa stiu daca ambii parinti cer domiciliul copilului la ei, cel care pierde isi stabileste programul de vizitare in cadrul unui alt proces? Eu as vrea sa cad de acord cu sotul in privinta programului de vizitare desi initial am cerut domiciliul copilului la mine. Avocatul refuza, ameninta ca nu ma va reprezenta la proces, ca este sub principiile lui. Ca ma va lasa singura, desi eu am plătit onorariul integral, iar procesul de divort nu a început inca. Munca avocatului s a rezumat pana acum doar la redactarea intampinarii, am dreptul sa cer banii înapoi pt ca nu vrea sa ma reprezinte?
Răspunde
 27-06-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Care este situația mai exact, a cerut cineva până acum stabilirea unui program de vizitare ? Întreb deoarece instanța stabilește un program de vizitare doar dacă este cerut. În schimb, pronunțând divorțul, instanța este obligată să se pronunțe asupra exercitării autorității părintești, asupra locuinței copilului și asupra pensiei de întreținere.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-06-2018

Sotul cere ca domiciliul copilului sa fie stabilit la el, eu am cerut in intampinare ca domiciliul copilului sa fie stabilit la mine. Acum, eu m am răzgândit si vreau sa cer eu program de vizitare. Dar avocatul ma cearta, spune ca nu vrea sa ma mai reprezinte daca nu mai vreau ca domiciliul copilului sa fie la mine. Eu am achitat integral onorariul, iar el spune sa ma duc singura sa cer program de vizitare la tribunal.
Răspunde
 27-06-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Avocatul are obligatia sa va reprezinte conform doleantelor dvs. Daca doriti ca minorul sa ramana la tata, puteti formula o cerere reconventionala pentru stabilirea unui program de vizita, daca va aflati in termenul legal sau in situatia in care ati ajuns la un acord cu sotul, puteti formula o tranzactie in acest sens.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-06-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Mai consultati un avocat. In mod normal avocatul ar trebui sa va sfatuiasca cum sa procedati in functie de schimbarea dvs si de asemenea ar tb sa tina seama de ceea ce va doriti la acest moment.

De principiu, program de vizita puteti cere pe cale reconventionala formulata pana la primul termen de judecata in dosarele de divort.

Daca deja ati cerut domiciliul pe cale reconventionala, atunci modificati reconventionala pana la primul termen de asemenea.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.