Forum avocaţi > Civil

Avocat persoana cu handicap

27-06-2018

Buna ziua! Numele meu este Mihaela, am 24 de ani si locuiesc in Bucuresti.

Sunt persoana cu dizabilitati, va contactez in legatura cu gradul de handicap.

Pana la varsta de 20 ani am primit gradul 1 cu insotitor, certificat revizuibil anual. In ultimii 3 ani m-am prezentat la comisie, dupa ce timp de doi ani mi-au dat gradul 1 fara insotitor sau indeminzatie de insotior, in al 3-lea am primit gradul 2.

Am paralizie cerebrala infantila si alte probleme ca urmare a acestui diagnostic. Starea mea de sanatate nu se remediaza, in acesti ani nu am obtinut nici un progres, ba chiar este regres deoarece nu am mai putut face recuperare pentru ca nu a avut cine sa ma duca, mama mea a fost insotitor in tot acest timp si de cand mi-au luat acest drept s-a angajat.

In cateva zile va veni decizia pentru acest an, de la comisie. Indiferent de rezultat vreau sa merg in instanta pentru a obtine intreaga suma pe care ar fi trebuit sa o primesc lunar in toti acesti ani, de asemenea doresc si daune morale.
Vreau sa merg chiar si la CEDO pentru a-mi obtine drepturile.

Ma puteti ajuta? Multumesc!
Răspunde
 12-03-2023
Vizitator
Buna ziua.
Tatăl meu e veteran de război și vreau să întocmesc dosarul. Am făcut la Pitești, dar nu îl găsește când s a întors, dacă puteți să mă ajutați vva rog sa mi scrieți.
0743661453
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.