Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Comercial

Existenta posibilitatii unei eventuale executari silite imobiliare sau altfel la o datorie de 10 ani

14-12-2018
Vizitator
Bna ziua ! Imi cer scuze ,dar revin la o intrebare pe care am adresato aici(pt care am primit raspuns) . Intrebarea este daca recuperatorii pot cere executare silita in instanta (si daca da, pot obtine dreptul de executare silita ?)impotriva mea avand in vedere situatia in cazul meu . Anexez si solutia data de instanta acum 11 ani (eu nestiind atunci de proces) VA MULTUMESC MULT ! Adresez intrebarea deoarece am vazut ca recuperatorii fac executii silite in afara prescriptiei si daca nu esti pe faza sa contesti in 15 zile pierzi casa !!!!!! MULTUMESC FRUMOS , CU CONSIDERATIE COMANESCU CLAUDIA Informaţii dosar
Informaţii generale

Părţi

Şedinţe

Căi atac

Citare prin publicitate

Informaţii generale
Nr. unic (nr. format vechi) : 8172/4/2006
Data inregistrarii 21.06.2006
Data ultimei modificari: 29.01.2017
Sectie: ....
Materie: Comercial
Obiect: somaţie de plată
Stadiu procesual: Fond

Părţi
Nume Calitate parte
SC VODAFONE ROMANIA SA( LA MANDATAR EOS KSI ROMANIA SRL) Creditor
COMANESCU VASILICA CLAUDIA Debitor

Şedinţe
24.09.2007
Ora estimata:
Complet: C3 - civil stagiari (fost C4 luni)
Tip solutie:
Solutia pe scurt: Admite excepţia perimării cererii de chemare în judecată, invocată din oficiu. Constată perimarea cererii de emitere a somaţiei de plată formulată de creditoarea S.C. VODAFONE ROMÂNIA S.A. prin mandatar EOS KSI ROMÂNIA S.R.L. în contradictoriu cu debitoarea COMĂNESCU VASILICA CLAUDIA. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 24.09.2007.
Document:

10.08.2006
Ora estimata:
Complet: CS 2
Tip solutie:
Solutia pe scurt: in baza art.155/1 C.p.c suspenda judecata cauzei cu recurs pe toata durata suspendarii pronuntata in sedinta publica azi 10.08.2006
Document:

13.07.2006
Ora estimata:
Complet: CS 2
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

Căi atac
Nu există informaţii.

Citare prin publicitate
Nu există informaţii.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.