Forum avocaţi > Comercial

Sintagma " Numarul 1" pe produse alimentare

13-02-2019
Vizitator
Bua ziua ,

In calitate de reprezentant al unui distributor de produse din categoria conservelor ma confrunt cu urmatoarea situatie .
In urma unor controale facute de ANPC in marile retele de magazine ,ne-au fost retrase de la raft toate produsele care contin pe ambalaj sintagma " Numarul 1 in Italia " . In procesul verbal se specifica " incalcarea prevederilor articolului 15 , aliniat 2 din legea 363 /2007.
Retailerii au primit amenzi si au fost obligati sa ne retraga produsele de la raft .
La cererea retailerilor le-am transmis actele justificative care dovedesc studiul facut de catre organismul de cercetare din tara respectiva. ANPC nu doreste sa recunoasca aceste studiu , nejustificand aceasta negare. Intrucat controalele au fost facute retailerilor , cei de la ANPC nu doresc sa ne primeasca in audienta intrucat nu suntem " consumatori " si nu avem nimic de reclamat.
Am citit legea 363/ 2007 dar nu gasesc un articol care sa faca referire la acest caz si nici care sa-l interpreteze. M-ar ajuta daca puteti sa-mi specificati articolul / aliniatul si , eventula , care sunt caile pe care le pot urma pentru a rezolva acest caz .
Va multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.