Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Comercial

Poate DSP sa inchida o sectie de confectii pe baza semnaturilor locatarilor?

18-03-2014
Vizitator
Buna ziua.La parterul blocului s-a deschis o sectie de confectii ,fără acordul locatarilor și al asociației. .Știu că prin schimbarea destinatiei spatiului, care este pentru magazin de desfacere si prezentare a marfurilor și nu pentru activitati de productie in regim industrial,s-a incalcat dispozitiile Ordinului nr. 536/1997 art.4 si respectiv art. 5.Societatea respectiva a contestat hotararea DSP ,de mutare intr-un spatiu adecvat,venind cu propunerea de a face masuratori la zgomotul care se produce din cauza utilajelor.Am refuzat aceasta propunere deoarece aceasta societate a incalcat art. 42 din Legea 230/2007 incepandu-si activitatea fara acordul proprietarilor,de aceea am depus o lista cu 22 de semnaturi ale locatarilor care nu sunt de acord cu functionarea acestei societati .Administratorul sociatatii a convins un locatar de la etajul 1 sa depuna o declaratie precum ca zgomotul de la utilaje nu este deranjant.Ce este de facut in acest caz? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.