Forum avocaţi > Comercial

Atragere raspundere patrimoniala administrator firma decedat

29-03-2014
Vizitator
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoare speta:

Tatal meu a decedat in mai 2014. Ulterior datei decesului am descoperit mai multe procese intentate impotriva lui pentru atragerea raspunderii ca si administrator al unor firme. Unele au fost inchise, insa am unele dubii cu privire la un proces intentat de DGFP Ilfov:
- in ianuarie 2012 a fost deschis proces pentru atragerea raspunderii
- in noiembrie 2012 judecatorul amana cauza pana la desemnarea mostenitorilor
- in decembrie 2013 - incheiere - judecatorul constata cererea perimata.

As dori sa stiu daca reclamantul ar mai putea face vreo actiune in acest sens, iar daca da, termenul de prescriptie de cand ar incepe sa curga?

Exista o mica mostenice care mi-ar reveni mie si fratelui meu (25% dintr-un apartament) dar imi este teama ca valoarea pasivului depaseste mult aceasta mostenire, nu stiu daca sa fac succesiunea sau nu. mentionez ca pana la acest moment nu am facut niciun demers in acest sens, iar in afara de mine si fratele meu nu mai exista alti mostenitori

Va multumesc,
Florentina
Răspunde
 02-04-2014

astazi e 1 aprilie , probabil ca tatal nu a decedat in mai 2014 si e doar o greseala , dar daca actiunea pentru atragerea raspunderii s-a perimat atunci puteti sta linistit , nu se mai poate formula o actiune impotriva d-voastra ca si mostenitori
Răspunde
 02-04-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
O noua actiune se ooate face daca nu s-a implinit termenul de prescriptie.

Mostenirea o puteti accepta linistiti pt ca nu raspundeti decat in limita activului mostenit,dar este destul de putin probabil.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.