Forum avocaţi > Comercial

Aviz DSP

14-08-2020
Vizitator
Buna ziua am si eu problema cu un avezi de la DSP in vederea constructie unei Spalatori auto si ni stiu cum sa procedez o Doamna de la ei ami spun ca nu am distanta de la gard la fereastra vecinului de 15 metri in articol zice asa( Unitatile cu capacitate mica de productie ,comerciale si de prestari sevici ,precum spalatori auto ,ateliere mecanice tinicgigeri ateliere tamplarie etc care pot crea riscuri pentru sanatate sau disconfort pentru populatie prin producerea de zgomot,vibrati mirosuri praf fum gaze toxice sau iritante se amplanzeaza in cladiri separate la distanta de minium 15 metri de ferestrele locuintelor.Distanta se masoara intre fatada locuintei si perimetrul unitati reprezentand limita suprafetei unitati respective) deci pana la uirma se masora de la gard sau de la constructi VA ROG FRUMOS DATI SI MIE UN RASPUNS CA SUNT IN CETA TOTAL VA MULTUMESC
Răspunde
 14-08-2020

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Ordinul Nr. 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei.

Prin "perimetrul unităţii" se inteleg limitele terenului pe care este amplasat un obiectiv şi pe care se desfăşoară activităţile specifice.

Art. 5 - (1) Unităţile cu capacitate mică de producţie, comerciale şi de prestări servicii, discoteci, cluburi de noapte, care prin natura activităţii acestora pot crea riscuri pentru sănătate sau disconfort pentru populaţie prin producerea de zgomot, vibraţii, praf, fum, gaze toxice sau iritante etc., se amplasează numai în clădiri separate.

(2) Unităţile menţionate la alin. (1) se amplasează la o distanţă de minimum 15 m de ferestrele locuinţelor.

(3) Distanţa minimă specificată la alin. (2) se măsoară între faţada locuinţei şi perimetrul unităţii.

Deci, in cazul dvs, distanta de 15 m se masoara de la gard, aceasta fiind limita perimetrului (in orice directie) si ferestrele locuintelor.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.