Forum avocaţi > Comercial

Un caz pe care nu stiu cum sa-l intitulez: ajutor

03-04-2014
Vizitator
Am sa incerc ca descriu situatia in care ma aflu si poate se gaseste cineva sa ma ajute.
Sunt divortat si imi doresc partaj la un moment dat. Este vorba de veniturile salariale ale fostei sotii de care se v-a tine cont in situatia partajului. Fosta sotie lucreaza la o societate de copii xerox, detinuta de un politai care lucreaza in cadrul serviciului de inmatriculari auto, dar trecuta pe numele soacrei lui. Acest patron are relatii de afaceri mascate prin fosta sotie cu o firma de asiguari. A pus-o sa devina persoana fizica autorizata, incheie asigurari si documente pentru inmartriculari auto, pentru care lunar se incaseaza comision de sute de milioane lei. Banii sunt primiti intr-un cont deschis pe numele sotiei dar ea nu are acces la acel cont dar in cazul partajului are dovada de venituri ; lunar contul se lichideaza, se plateste impozilele aferente sumei respective, iar din banii ramasi ii da fostei sotii in jur de 10-15 milioane, restul ramanand la acest individ. Problema mea este ca nu stiu cui sa ma adresez, orasul e mic, politie, parchet nu merge, si ma gandesc la cineva care lucreaza la Bucuresti in cadrul anticoruptie sau ceva de genul asta, nu am nici o pretentie, dau toate datele pe care le detin, poate fi o sesizare din oficiu, doar sa stiu ca acest politai este tras la raspundere pentru sume de bani, proprietati pe care nu are cum sa le justifice dintr-un salariu de bugetar. Si a-si fi curios fosta sotie cum justifica cheltuirea acestor sume. Va multumesc din suflet.
Răspunde
 03-04-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
nu se autosesizeaza cine trebuie in cazuri grave dar in acestea mai mici...
nu aveti ce face, o sa va convingeti de asta.
daca vreti sa faceti sesizari, discutati cu un avocat din apropierea dvs, expuneti-i problema cu exactitate si vedeti ce/unde depuneti sesizarile

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-04-2014
Vizitator
Raspunsul AVOCATULUI CIMPEAN in opinia mea e unul neprofesional. Un avocat care este de partea legii ar trebui sa considere aceste "mici...", asa cum le-ati numit, probleme serioase. Nu uitati ca in cazul asta un om poate ramane cu nimic dupa 20 de ani de casatorie. Daca v-ati inscris pe acest forum sa dati un raspuns faceti-o asa cum ar trebui, iar daca va depaseste problema asteptati ca sunt sigur ca se gaseste cineva sa vina cu o sugestie valabila.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.