Forum avocaţi > Comercial

De ce se achita întreținere după deces

14-02-2021
Vizitator
Bună ziua, pe 26.02.2021, mama mea a decedat. Suntem la zi cu toate datoriile. Inclusiv la întreținere pe luna Ianuarie. Avem contract individual la lumina, gaz și apa. Nu are lift și nici ghena pentru gunoiin bloc. Iar de la 1.02.2021 am făcut cerere la administratora de la întreținere pentru scădere de la plata, apartamentul fiind gol, dar mi s-a comunicat ca o sa plătesc 35 lei/luna în continuare. Înțeleg sa platesc salariul femeie de serviciu care da de 2 ori pe săptămână cu mopul, dar restul, salariul administratorului, al președintelui de bloc.. Ei nu calculează nimic pentru acel apartament. Mi s-au cerut și bani pentru reparația acoperișului. Pe o chitanță mi s-a scris 714 pe următoarea 720. Nu este hotărâtă, administratora. Dar aici mai înțeleg, ploua în cap la unul, ploua la toți. Apartamentul este la etaj 3 din 4.Este de doamne ferește în romanica, sa plătești ce nu consumi. Se aduna cam 420 pe an și poate nu ii am. Decedatului de unde sa plateasca. Pensia s-a sistat. De închiriat s-au de vândut nu se pune încă problema. Suntem 2 frați cu câte un copil. Și suntem foarte afectați de moartea mamei și atașați de casa părintească. Administratora m-a întrebat cu cât vând dupa câteva zile de la deces, îmi venea sa o cert, dar m am abținut, ce poți sa ceri la astfel de oameni. Am citit și legea 196, dar va rog, cum este cotect? Cu mulțumiri, Gabriela.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.