Forum avocaţi > Comercial

Contract nerespectat

17-04-2014

Buna ziua,
Am un contract pentru o nunta care va avea loc in data de 23 august 2014 si abia ieri am aflat ca sala in care trebuia sa aiba loc evenimentul va fi demolata/renovata si nu voi mai putea sa imi fac nunta acolo. Hotelul a fost preluat de altcineva, iar noii proprietari nu vor sa isi asume raspunderea pentru contractele pe care firma le-a avut inainte. A trebuit sa insist eu cu telefoane pt. a afla ce se intampla. Ei mi-au oferit ca alternativa o sala mai mica, dar care nu corespunde cerintelor pe care eu le-am avut in ceea ce priveste sala si nu ma vad obligata sa accept acest lucru daca nu imi doresc sala respectiva. s-au mai oferit de asemenea sa ma ajute sa gasesc alta sala, eu nefiind in tara. Am platit avans 2000 lei din iunie 2013, care au spus ca imi va fi returnat. Ideea e ca mai sunt 4 luni pana la nunta si ei m-au lasat fara sala.
Se poate actiona juridic impotriva lor? Impotriva cui ar trebui facuta plangere...cei cu care am incheiat contractul sau noii proprietari?
Chiar daca imi returneaza avansul si ma ajuta sa imi gasesc sala tot nu mi se pare normal ce s-a intamplat. Mi-au distrus cel mai frumos eveniment din viata, iar pt. asta vreau sa plateasca.
va rog sa imi dati un sfat, sa stiu daca are vreun rost sa actionez juridic impotriva lor sau nu am nici o sansa.
Va multumesc anticipat.
Răspunde
 06-06-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
puteti sa-i actionati, depinde foarte mult de clauzele ce sunt trecute in contract

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-06-2014
Bucuresti

bineinteles, doar ca in civil trebuie sa platiti taxa de timbru, puteti face si o plingere penala pentru inselaciune

Răspunde
 29-10-2014
Vizitator
Pot fi acuzat de inselaciune, daca nu am returnat inca avansul incasat, ctermenul contractului nu a fost expirat si notificarea nu a fost comunicata?
Răspunde
 09-01-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Nu se pune problema sa fiti acuzat dvs. de inselaciune.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.