Forum avocaţi > Comercial

Probleme

02-08-2021

Buna ziua , dacă am cumpărat pe firma o mașina (valoare 5000euro) , activitatea principala a societății este constructii (codul Caen principal ) , la secundare am și vânzare de autoturism ,încheiere etc .
1.Întrebarea este pot vinde mai scump mașina ? 2.Pot apărea probleme ?
Doresc sa mai achiziționez mașini și sa le Vand la un pret mai mare .
3.Ar trebuii sa schimb codul Caen principal ?
Am discutat cu un prieten și el a zis ca nu pot vinde mai scump mașina . Eu doresc ca pe lângă constructii sa ma ocup și de vânzarea de autoturisme dar nu doresc sa mai deschid o societate .
Răspunde
 02-08-2021

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Dar nu inteleg care ar fi problema.
Puteti vinde masina la ce pret doriti, cu conditia sa fie mai mare decat valoarea ramasa neamortizata in contabilitate. Daca achizitia este recenta, atunci nu ati avut timp sa amortizati nimic si vanzarea va trebui obligatoriu sa fie cel putin 5001 Euro.
O firma exista ca sa faca profit, adica cumpara ca sa vanda ceva mai scump.
Daca vinde mai ieftin, iese in pierdere.
In ceea ce priveste codul CAEN, daca aveti codul deja in actul constitutiv, chiar si ca activitate secundara, trebuie doar sa va ingrijiti sa depuneti la ONRC declaratiile tip prin care activati/autorizati si aceasta activitate, fie la sediul social, fie la un punct de lucru.
Nu e mare lucru. Intrati pe onrc.ro si va descarcati formularul necesar.
Nu trebuie sa schimbati codul principal.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.