Din pacate, asa se intampla cand se incheie contracte fara ajutor de specialitate. Nu stiu ce tip de lucrari ati dat in antrepriza, insa Legea 10/1995 privind calitatea in constructii ar trebui sa se aplice. Iar o garantie presupune - exact ceea ce spune si cuvantul - o garantie ptr. calitatea lucrarilor. Daca mergeti la un croitor si ii cereti sa va faca un costum marimea XL si el face unul S, pe care nu puteti sa-l imbracati, ati plati pretul pentru un alt costum (manopera si materiale) doar ptr. ca acel croitor a fost aiurit? Evident, nu. Acum nu stiu daca lucrarea a fost receptionata de asociatie. Daca a trecut timpul si nu ati facut receptia si nu ati avut obiectiuni si nu ati indicat viciile, antreprenorul - conform legii - este eliberat. Am vazut mesajul dvs. de la inceput, insa - din pacate - nu am ce sfat punctual sa va dau. Speta trebuie evaluata cu hartiile in mana, vazut ce scrie in contract (din cate vad, nimic bun ptr beneficiar), daca si cand s-a facut receptia, ce scrie in PC de receptie. Si daca puteti demonstra acum culpa constructorului in conditiile unui contract prost intocmit. Si daca exista vreo portita. Daca reprezentati asociatia de proprietari, aveti probleme. Daca reprezentati antreprenorul, puteti rasufla aproape usurat. Deci, imi pare rau, aici nu am cum sa va spun mai multe. Mergeti la un avocat din localitatea dvs. si prezentati-i speta (toate documentele) sa vada cum va poate ajuta. |
Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). |
|
|