Forum avocaţi > Comercial

Inmatriculare fara plata taxei

25-01-2013
Vizitator
buna ziua, numele meu este ionela, am urmatoarea intrebare: avem pe rolul instantei de contencios administrativ un proces pentru inmatricularea unui autoturism fara plata taxei, la instanta de fond am avut cistig de cauza, bineinteles ca serviciul de inmatriculari va face recurs ceea ce va face ca procesul sa mai dureze cca 6-7 luni timp im care va intra in vigoare timbrul de mediu, vom putea inmatricula masina in momentul in care sentinta aceasta va fi definitiva cu toate ca atunci va fi in vigoare timbrul de mediu? sau va fi surpriza vietii sa nu se poata face inmatricularea intrucit legea s-a schimbat? multumesc mult pentru lamuriri
Răspunde
 20-02-2013
Vizitator
nu conteaza faptul ca pe parcursul procesului legea se schimba, deoarece legea noua (care intra la data de 1 ianuarie 2013), nu se va aplica retroactiv, adica nu va reglementa situatii trecute ci doar cele care iau nastere de la data intrarii in vigoare
Răspunde
 14-12-2013
Bucuresti

corect

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.