Forum avocaţi > Comercial

Expertiza viramente incasari firma

04-02-2013
Vizitator
Buna ziua,

va rog sa ma ajutati si sa ma ghidati in urmatoarea problema pe care o am.
Am un PFA care face servicii de consultanta pentru cateva companii, consultanta in afaceri( eu discut cu marile magazine din Romania si demarez procedurile de listare a lor si produselor lor in aceste magazine) pe baza acestui contract ei sunt obligati ca timp de 3 ani sa imi plateasca un procent din incasarile lunare. In acest moment am ajuns la un impas cu unul dintre clientii mei, in sensul ca el imi spune ca nu are incasari pe luna precedenta iar eu am confirmarea unui magazin ca i s-a platit de fapt. As dori sa cer, pentru ca pe cale amiabila nu am rezolvat nimic, in instanta o expertiza si o verificare a viramentelor pe care le are acest client al meu de la magazinele unde a fost reprezentat de mine. Va rog sa imi spuneti care este procedura pentru a demara acest proces.
Va multumesc.
Cu stima,
Paul B
Răspunde
 14-12-2013
Bucuresti

cititi cu atentie contractu si ce prevefde in aceasta situatie.
incepeti cu o notificare de plata, emiteti facturi, etc. daca nu se conformeaza trebuie sa actionati in instanta. va recomanda sa faceti toate aceste demersuri cu o persoana calificata

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.